Pladsbelysning

LED Pladsbelysning af høj kvalitet

Luminex tilbyder alt i professionel LED belysning til lokalforeninger, kommuner og virksomheder, hvorfor vi også har et stærkt udvalg af LED lys til pladsbelysning. Til formålet tilbyder vi flere forskellige serier af LED Floodlights med forskellige funktioner – alle i højeste kvalitet både i design og funktioner. Floodlight er en energioptimal pladsbelysning, der samtidig med at give en høj lyskvalitet også minimerer de økonomiske udgifter til drift og vedligehold af lampen. Den forventede levetid er helt op til 50.000 timer.

Stort udvalg i pladsbelysning med LED lys.

Luminex har flere serier af LED Floodlight til brug som pladsbelysning, og det giver mulighed for en skræddersyet løsning til det individuelle brug. Lamperne er alle i robust, vandtæt udførelse med aluminium og kraftigt glas, der gør dem i stand til at operere ved temperaturer fra -40 til +50 grader og således klare de fleste udfordringer. De forskellige typer af pladsbelysning fra Luminex fås i forskellige effekter og størrelser, med forskellige optik, lysspredninger og farvetemperaturer. Der kan desuden tilvælges dæmpningsfunktion for optimal styring af lyset til den enkelte plads.

Gode funktioner sikrer optimal drift
Pladsbelysningsløsningerne med LED Floodlight fra Luminex har en lang række kvalitetsfunktioner, der både er praktisk, energimæssigt og økonomisk fordelagtige sammenlignet med traditionelle lyskilder. Floodlight serierne dækker fra 20 W til 1800 W, har en kvalitetsdriver og LED’er i høj kvalitet. Der er mulighed for tilvalg af dæmpning, sensorstyring og tilpasset lysspredning til det enkelte formål. Samlet fås en driftssikker og energirigtig pladsbelysning.

Her installeres LED pladsbelysning med fordel
Grundet den robuste opbygning, den høje lyskvalitet og de gode funktioner er LED Floodlight pladsbelysning anvendelig til en lang række udendørs områder og opgaver med behov for fleksibel og effektiv belysning. Det kan være parkeringspladser, byggepladser, kajpladser, idrætspladser mm. LED belysning i det hele taget er en optimal erstatning af traditionelle former for belysning både af energimæssige og praktiske årsager. Der er desuden potentiale for markante besparelser på elregningen ved et skift til LED, hvorfor det bliver en mere og mere populær løsning både hos erhverv og kommuner.

Produkter til pladser

Vores lamper i forskellige miljøer

vejbelysning og parkbelysning med lavt energiforbrug

Newton 
Påbygget på væg

1 of 1

Vedetta
På væg

1 of 1
Facadebelysning fra Luminex

Levante
På væg

1 of 1

Vedetta
På væg

1 of 1
Ejner Hessel i Herning, Levante Flood på facade over porte

Levante Flood
Monteret på væg over porte

1 of 1

Vedetta
På mast

1 of 1

Hvilken IP / kapslingsklasse skal facade belysning have?

I kategorien facade lamper er der mange forskellige typer af lamper. De bliver udsat for vind og vejr nogle mere end andre, hele året rundt. Derfor: Det er lampens formål og ikke mindst dens placering, der afgør, hvilken IP (Ingress Protection) eller kapslingsklasse den skal have.

For eksempel IP20, IP44 eller måske IP65. Den gadelampe, der står langs en åben parkeringsplads, have en helt anden beskyttet elektronik og være lavet af et helt andet materiale, end den lampe, der står på en overdækket terrasse og kun kender til let støvregn.

Det første tal fortæller om graden af beskyttelse mod fremmedlegemer. Det andet tal om beskyttelsen mod fugt. Nedenfor i tabellen kan du se, hvilket tal der står for hvad:

IPX4 Beskyttelse mod fremmedlegemer
0 Ikke beskyttet
1 Beskyttet mod faste fremmedlegemer på 50 mm eller mere
2 Beskyttet mod faste fremmedlegemer på 12,5 mm eller mere
3 Beskyttet mod faste fremmedlegemer på 2,5 mm eller mere
4 Beskyttet mod faste fremmedlegemer på 1 mm eller mere
5 Støvskærmet
6 Støvtæt
IP4X Beskyttelse mod vand
0 Ikke beskyttet
1 Beskyttet mod vanddråber
2 Beskyttet mod vanddråber ved hældning på maksimalt 15 grader
3 Beskyttet mod regn
4 Beskyttet mod vandsprøjt
5 Beskyttet mod vandstråler
6 Beskyttet mod kraftige vandstråler
7 Beskyttet mod følgerne af forbigående nedsænkning i vand
8 Beskyttet mod følgerne af langvarig nedsænkning i vand

Hvad fortæller IK-klassificeringen?

IK-KLASSIFICERING-SLAGFASTHED

En lampes modstandsdygtighed over for ydre påvirkninger såsom slag eller stød klassificeres ved hjælp af en IK-klasse.
Skalaen går fra IK00 til IK10. Hvor IK00 yder ingen særlig beskyttelse mod ydre påvirkninger, men en lampe, som klassificeres med IK10 skal derimod kunne tåle et direkte slag på 20 joule, som i praksis omtrent svarer til en 2 kg tung kugle, der slippes fra en højde på én meter. Denne klassificering er relevant, hvis lampen skal stå i områder, hvor den er ekstra udsat både i forhold til hærværk men også hvis den bliver ramt af værktøj, maskiner og produkter.

IK IK01 IK02 IK03 IK04 IK05 IK06 IK07 IK08 IK09 IK10
Joule 0,14J 0,2J 0,35J 0,5J 0,7J 1J 2J 5J 10J 20J

Vores udendørslamper fås også med sensor og dæmp funktion. Det gør at de udvendige lamper ikke bruger mere strøm end højst nødvendigt. De enten tænder når sensoren mærker bevægelse eller udendørslampen lyser kraftigere når der er bevægelse. De er derfor ikke helt slukket, men giver et svagt lys, der gør at området er delvist oplyst. Der med sparer man på penge på elregningen. Alle udendørslamper fra vores sortiment er med LED, da det giver længere levetid, brugere mindre energi og så tænder de med det samme.
Mange af vores udendørslamper findes i forskellige varianter. Derved kan man få samme lampe men monteret på, væg, mast eller loft.

Vi vejleder dig

Til belysning af alle de nævnte områder, har Luminex produkterne og deltager gerne i projektering og rådgivning. Kontakt os eller kom forbi vores showroom i Horsens eller Rødovre og se hvad vi kan gøre for dit projekt. Vores belysningsrådgivere står klar til at hjælpe dig. Ring på 76 26 67 00 eller udfyld kontaktformularen nederst på siden.

Kom nemt i kontakt med Luminex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 76 26 67 00

Nyhedsbrev

Lys er ikke bare lys.
Den optimale løsning tager både hensyn til økonomi, miljø, design og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Du kan til hver en tid framelde dig igen.

* skal udfyldes

Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, accepterer jeg at Luminex.dk indsamler mine persondata igennem denne formular.

Forespørgsel af produkt

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op af en af vores rådgiver inden længe.

Bliv ringet op

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op af en af vores rådgiver inden længe.