Armaturer i høj kvalitet

Nærbillede af lenser - Luminex

Siden introduktionen af LED’er er markedet for belysningsarmaturer blot blevet mere komplekst. Men hvordan skiller man fårene fra bukkene og hvordan genkender man kvalitetsprodukter.

Herunder er et udpluk af de standarder vores produkter lever op til.

CE

CE-mærket accepteres som bevis for et elektrisk produkts overholdelse af EU’s direktiver om forbrugerproduktsikkerhed.
CE-mærkning er dog ofte selvcertificeret af fabrikantenog er derfor
ikke blevet godkendt af en betroet tredjepart.

For belysningsarmaturer er det lavspændingsdirektivet der skal overholde LVD, 2006/95 / EF) for at produktet må sælges i EEA-landende.

Læs mere om CE mærket her.

ENEC

ENEC-ordningen udgør en fuld certificeringsordning som defineret i
ISO / IEC 17067: 2013. Det er blevet populært i EU som et værdifuldt supplement til CE-mærkning. ENEC-ordningen er uvildig og dokumenterer, at fabrikanter og importørers tekniske oplysninger er korrekte og at europæiske sikkerhedsstandarder overholdes.

HVORFOR ER ENEC-CERTIFIKATION VIGTIGT?

Elektriske produkter, der er ENEC-certificerede, er uafhængigt vurderet for deres sikkerhed i overensstemmelse med europæiske sikkerhedsstandarder, hvorved køberne får øget tillid. ENEC-mærket gives af en tredjepart, uafhængigt af producenten og importøren og betyder, at produktet er sikkert i overensstemmelse med de europæiske direktiver. Belysningsprodukter med ENEC- og ENEC + -mærkerne er desuden blevet evalueret for, at den tekniske ydeevne som lumen, watt m.v. er korrekte.

Læs mere om ENEC her.

VDE

VDE-mærket repræsenterer produkter af højeste kvalitet og pålidelighed på markedet. Det giver kunden en gennemsigtighed og ensartethed i forhold til information om lysfordelingen, lysstyrken og strålevinklen. Ydermere fortæller VDE-mærket, at produktet er i overensstemmelse med gældende ErP (Energy-Related Products) regler, der handler om at udvikle energirelateret produkter (f.eks. LED armatur belysning) på en miljømæssig forsvarlig måde.

Læs mere om VDE her.

Boldsikkert armatur

Armaturer med dette mærke er designet med de høje krav et belysningsarmatur til sportshaller kræver, for øje. Et boldsikkert armatur opfylder kravene i henhold til DIN 18032, del 3 i forhold til sikkerhed.

Vores sportshalsarmaturer er fra vores tyske leverandør RIDI. De har boldsikret deres sportshalsarmaturer
så de lever op til DIN 18032, del 3 standarden.
Her kan du se en video, hvor de tester deres HERO armatur.

Andre indlæg

Montering af LED Paneler i Troldtekt loft

Der er mange typer af lofter hvor LED paneler passer til. Et der er meget brugt for tiden, er Troldtekt loft der er lavet af træbetonplader, der sikrer god akustik …

Læs artiklen →

LED Panel til systemlofter

Når man ser på byggeriet i Danmark, så kan man ikke komme uden om systemlofter. Tendensen går mere og mere væk fra synlig t-profil lofter til delvis synlig t-profil lofter …

Læs artiklen →

Nyheder fra Cariboni

Poli, Caribonis nye mastarmatur, er designet til brug i bymidten, langs indfaldsveje og ved stier. Den elegante lampe understreges i de mørke timer af lyset der giver et behageligt lys. …

Læs artiklen →
Kaleo udendørslampe installeret ved Hørkram - Luminex

Samlet belysningsløsning til Hørkram i Sorø

Hørkram Foodservice, den landsdækkende totalleverandør og cateringgrossist til foodservicemarkedet, har brugt Luminex som belysningspartner i Hørkrams store Sorø-afdeling. ”Luminex har de bedste produkter og den bedste pris,” sådan lyder det …

Læs artiklen →

Nyhedsbrev

Lys er ikke bare lys. Den optimale løsning tager både hensyn til økonomi, miljø, design og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem.
I vores nyhedsbrev vil du modtag nyheder om seneste projekter, både nybyggeri og renoveringer hvor der er taget højde for medarbejdertrivsel og økonomien.
Når vi tilføjer et nyt produkt i vores sortiment samt info om hverdagen i huset LUMINEX, det vil vi også rigtig gerne dele med dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Du kan til hver en tid framelde dig igen.