Parkering belysning

LED parkeringsbelysning i forskellige udformninger

Luminex udbyder en serie af LED parkeringsarmaturer fra markedets førende producenter med fokus på kvalitet i både udførelse, funktioner og energieffektivitet. Designet af disse parkeringslamper er elegant og moderne, så det vil passe flot ind i et hvert område. Serien af parkeringsbelysning fra Luminex dækker fra 30 W til 250 W, i forskellige farvetemperaturer fra 2700 til 6000 Kelvin samt med forskellige muligheder for automatisk dæmpning og lysvinkel. Parkeringsarmaturerne kan monteres på eksisterende master, lodrette som vandrette, og kan operere i alt fra -40 til +50 grader.

Stort udvalg af LED parkeringsearmaturer.

Alle modeller af LED parkeringsbelysning fra Luminex har et unikt og tidssvarende udseende, en hårdfør opbygning og en række avancerede funktioner, der gør dem særdeles fordelagtige som belysning til parkringsområder sammenlignet med traditionel belysning til formålet. Denne teknologisk højtudviklede belysningstype er yderst omkostningseffektiv. Det brede udvalg af parkeringsarmaturer hos Luminex giver mulighed for at finde den helt rigtige belysning til et hvert individuelt byområde med krav til effektivt og fleksibelt lys.

Parkeringsbelysning med en lang række fordelagtige kvaliteter

Luminex parkeringslamper imponerer med mange forskellige kvalitetsfunktioner og –specifikationer og kan leveres i såvel klasse I som klasse II. De giver et jævnt, ensartet og effektivt lys til et stort område uden at blænde. De fås desuden med mulighed for tidsstyret dæmpning og styring med sensor. Det giver en meget nøjagtig tilpasning til aktiviteten på vejene, hvor armaturerne installeres. Parkeringsarmaturerne har en lang levetid på op til 50.000 timer, og det skyldes både den energieffektive driver og det robuste aluminiumshus om lyskilden, der giver optimal varmeafledning og beskyttelse.

 

Erstat med fordel traditionel med moderne belysning

Det kan ofte være en økonomisk meget fordelagtig løsning at skifte fra traditionel belysning til LED belysning som LED parkeringsarmaturer fra vores sortiment. LED kan nemlig give markante besparelser på energiforbruget i forhold til traditionelle lyskilder. Oplagte steder for installation af LED parkeringslamper er ved trafikveje, boligveje, fortove, sportspladser, industrianlæg mm., og de fungerer som en optimal erstatning af fx højttrykskviksølvlamper, højttryksnatriumlamper og halogenlamper. Skifter du til LED belysning ved veje, vil du opnå en mere ressource effektiv, miljøvenlig løsning, der kræver minimal vedligeholdelse.

Produkter til parkering belysning

Vores lamper i forskellige miljøer

Kalos
Monteret langs indkørslen

1 of 1

Kalos
Monteret på mast

1 of 1

Kai
monteret ved udstillingspladserne

1 of 1

Kalos
Monteret på mast

1 of 1

Orao
Påbygget

1 of 1

Kai
Monteret på parkeringsplads

1 of 1

Kalos
Monteret på mast

1 of 1

Kalos
Monteret langs indkørslen

1 of 1

Ekleipsis
Monteret langs vægge

1 of 2

Linea DS-F 150
Monteret i loft

2 of 2

Kom nemt i kontakt med Luminex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 76 26 67 00

Nyhedsbrev

Lys er ikke bare lys.
Den optimale løsning tager både hensyn til økonomi, miljø, design og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Du kan til hver en tid framelde dig igen.

* skal udfyldes

Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, accepterer jeg at Luminex.dk indsamler mine persondata igennem denne formular.

Forespørgsel af produkt

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op af en af vores rådgiver inden længe.

Bliv ringet op

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op af en af vores rådgiver inden længe.