Prandina

Prandina blev grundlagt i 1982 af Sergio Prandina og har hovedsageligt fokus på at udforske nye former og løsninger i den mundblæste glas produktion, inden for lysdesign.

Prandina har gennem årene udviklet en meget karakteristisk stil, som konstant fornyes ved, samarbejder med verdenskendte arkitekter og designere samt innovative teknologier og friske nye tilgange til brugen af lys.

Produkter, der modigt omfavner innovative fremstillingsprocesser, der altid giver det fineste æstetiske niveau af kvalitet. Kundernes krav giver løbende input til virksomhedens strategiske valg og udvikling af nye produkter.

Erfaring og knowhow forbedres og udvikles da Prandina altid er på udkig efter løsninger, der er up-to-date og udnytter produktionens fleksibilitet til at imødekomme specifikke behov.

Se udvalget herunder.

Prandinas produktkatalog er ikke begrænset til dets standardindhold. Takket være erfaring,  der er opnået gennem årene og en fleksibel organisation, er det muligt at arbejde direkte med deres tekniske afdeling for at projektere tilpassede modeller, hvor hovedessensen stadig er at være et ’Made in Italy’ produkt, både hvad angår funktionalitet og æstetik.

Kundetilpassede produkter udvikles internt i virksomheden, mellem designere, indretningsarkitekter, arkitekter og specialister.

Se deres katalog lige her

Se alle produkter fra Prandina lige her.

Kom nemt i kontakt med Luminex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 76 26 67 00

Nyhedsbrev

Lys er ikke bare lys.
Den optimale løsning tager både hensyn til økonomi, miljø, design og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Du kan til hver en tid framelde dig igen.

* skal udfyldes

Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, accepterer jeg at Luminex.dk indsamler mine persondata igennem denne formular.

Forespørgsel af produkt

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op af en af vores rådgiver inden længe.

Bliv ringet op

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op af en af vores rådgiver inden længe.