Butiksbelysning med LED

God butiksbelysning skaber en behagelig og funktionel atmosfære i en butik, så kunderne kan se produkterne klart og tydeligt. Det er vigtigt at have den rigtige mængde lys i butikken, så kunderne ikke føler sig blændet, men heller ikke oplever butikken som mørk eller uoplyst.

Når man vælger butiksbelysning, bør man tage hensyn til følgende faktorer:

Det er vigtigt at vælge den rigtige farvetemperatur for butiksbelysning, da farvetemperaturen påvirker, hvordan kunderne ser farverne på produkterne. Generelt anses en farvetemperatur på mellem 3500K og 4000K for at være ideel til butiksbelysning.

Lysstyrken på belysningen bør være tilstrækkelig til at give kunderne mulighed for at se produkterne klart og tydeligt, men ikke så højt, at det blænder dem eller skaber for meget kontrast.

Belysningen bør være rettet mod produkterne og ikke mod kunderne, så kunderne ikke føler lyset blænder dem.

Belysningen bør være jævnt fordelt i hele butikken, så der ikke er områder med for meget eller for lidt lys.

Det er vigtigt at vælge energieffektive lyskilder til butiksbelysning for at reducere driftsomkostningerne og minimere miljøpåvirkningen. Dette opnås med LED butiksbelysning.

Kan være med til at øge salget i butikken og give kunderne en mere behagelig og positiv købsoplevelse.

Produkter til Butiksbelysning

Butiksbelysning

Alt inden for LED belysning til butik

Der er flere forskellige behov og krav at tage hensyn til, når der skal findes godt lys til detailbranchen. Det skal både være godt at arbejde effektivt i og ikke forårsage problemer med blænding og ubehagelig varme. Udover at give tilstrækkeligt godt arbejdslys, der øger effektiviteten og koncentrationsevnen, skal belysningen oplyse lokalet på en behagelig, naturlig måde. Traditionelle former for lyskilder afgiver varme, hvilket kan gå ud over komforten.

Forskellig LED butiksbelysning med forskellige fordele.

Luminex har flere produkter, som er meget velegnede til butiksbelysning i detailhandlen, herunder vores LED lyspaneler med meget lav blænding, downlights samt flere andre LED armaturer.

Vores forskellige serier af LED lyspaneler kan monteres direkte i eller på loftet eller i wire ned fra loftet. De fås med en lav blændingsfaktor, så belysningen er behagelig og velegnet til effektivt kontorarbejde, og det er desuden muligt at vælge dæmpningsfunktion ved behov.

Vores downlights fås både indbygget og påbygget og kommer i forskellige størrelser. Du opnår efter simpel installation et naturligt, jævnt lys fra lamperne, som i øvrigt har et moderne, stilrent design, der passer godt ind i alle butikslokaler.
Downlights fra Luminex har mange forskellige funktioner, der gør dem velegnede til brug i detailhandlen.

God butiksbelysning giver et godt arbejdsmiljø

Det er vigtigt for arbejdsmiljøet med det rette lys til butik. Det skal både give en god, behagelig atmosfære for medarbejdere og besøgende kunder og samtidig være med til at øge effektiviteten og koncentrationen på arbejdspladsen. Belysningen skal ikke kun give tilstrækkeligt lys, men også have en så lav som mulig blænding uden genskin i arbejdsstationernes skærme. En sådan optimal løsning til belysning til butik kan Luminex hjælpe dig med.

Vores brede sortiment af skinnespots til 3-fasede skinnesystemer er meget velegnede til butiksbelysning og fås i flere forskellige udformninger, lysfarver og spredningsgrader. Alle vores skinnespots har en farvegengivelse på Cri90 eller højere.

Vælg LED og spar på ressourcerne

Det kan i mange tilfælde være en økonomisk og fordelagtig løsning i at skifte traditionelle lyskilder ud med LED butiksbelysning eller LED belysning i det hele taget, fordi energiforbruget er lavere i forhold til lysudbyttet. Det er i dag det almindeligt valg i virksomheder og institutioner rundt om i landet på grund af ønske om både mere lys, bedre lys og intelligent styring, som du kan få med vores LED belysningsløsninger.

Vores lamper i detailhandlen

LED Strip
Indbygget i reol

1 of 1

Verona
Indbygget i loft

1 of 2

Odion XS
Monteret i skinnesystem

2 of 2

LED Strip
Indbygget i reol

1 of 1

Linia 5 polet indsats
Monteret i skinnesystem

1 of 1
LINIA skinnesystem med LED indsatser monteret i salgslokale med ovnlys - Luminex

Verona
Indbygget i loft

1 of 2

Odion XS
Monteret i skinnesystem

2 of 2

Kalos
På mastarm

1 of 1

LED Strip
Indbygget i reol

1 of 1

Verona
Indbygget i loft

1 of 2

Odion XS
Monteret i skinnesystem

2 of 2
Få rrådgivning til detail- og butiksbelysning hos Luminex

Linea DS-FS 120
Indbygget i loft

1 of 2

LED Strip
Indbygget i loft

2 of 2

Matric AX System 40mm surface
Indbygget mellem lameller

1 of 1

Linea DS-F 150
Indbygget i loft

1 of 1
Butiksbelysning i særklasse

Linea DS-FS 120
Indbygget i loft

1 of 1

LED Strip
Indbygget i bardisk

1 of 1

Linea DS-FS 120
Indbygget i loft

1 of 1

Linia 5 polet indsats
Monteret i skinnesystem

1 of 1

Verona
Indbygget i loft

1 of 2

Odion XS
Monteret i skinnesystem

2 of 2

Linia 5 polet indsats
Monteret i skinnesystem

1 of 1

Belysning i detailhandlen

Korrekt belysning er vigtigt af flere grunde. Først og fremmest er det nødvendigt at kunderne kan se varerne klart og tydeligt, så de kan træffe informerede købsbeslutninger.
Om det er i:

– Et supermarked
– En tøjbutik
– Et stormagasin
– En specialbutik

Eller noget helt femte, så spiller belysning en rolle i at skabe en behagelig og indbydende atmosfære, hvilket kan påvirke kundernes oplevelse og deres tilbøjelighed til at vende tilbage.

Der flere faktorer at overveje, når man vælger belysning.
Først og fremmest er det vigtigt at vælge den rigtige type lyskilde, som kan variere alt efter formålet med belysningen.
For eksempel kan spotlights bruges til at fremhæve bestemte varer, mens grundbelysning giver en mere generel belysning af rummet.
Det er også vigtigt at tage højde for farvetemperaturen på lyset, da det kan påvirke hvordan varerne ser ud – en højere farvetemperatur kan for eksempel give en mere “kold” og industrielt udseende belysning, mens en lavere farvetemperatur kan give en mere “varm” og hyggelig atmosfære. 

Overordnet set er belysning en vigtig faktor at tage højde for i detailhandlen, da det kan påvirke kundernes oplevelse og deres tilbøjelighed til at købe varer.

Kom nemt i kontakt med Luminex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 76 26 67 00

Nyhedsbrev

Lys er ikke bare lys.
Den optimale løsning tager både hensyn til økonomi, miljø, design og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Du kan til hver en tid framelde dig igen.

* skal udfyldes

Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, accepterer jeg at Luminex.dk indsamler mine persondata igennem denne formular.

Forespørgsel af produkt

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op af en af vores rådgiver inden længe.

Bliv ringet op

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op af en af vores rådgiver inden længe.