Kontorbelysning

For den optimale belysning på kontoret er der flere aspekter der skal tages hensyn til b.la.  størrelsen/højden på rummet, mængde af vinduer og mængden af naturligt dagslys der strømmer ind ad vinduerne.
For at opnå et godt samspil mellem dagslys og kunstlys kan man gøre brug af armaturer med lyskilder og lysstyring, som justerer lysmængde og lysets farve i forhold til tidspunktet på dagen.

Ved at tilpasse kunstlyset til dagslyset, opnår man den bedste belysning hele tiden, om det er overskyet eller solen skinner fra en skyfri himmel.

Vi arbejder med tre overordnede typer af indendørs belysning til supplering af daglyset.

Grundbelysning:
Den højtsiddende grundbelysning er den belysning, der tegnes først ind i byggeriet. Det sker desværre alt for ofte, at lofterne ikke er dimensioneret til de belysningsarmaturer, som senere skal monteres. 

Fokuslys:
Fokusbelysning er lys til forskellige brugs- eller arbejdssituationer. Fx pendler over mødebordet, der skaber fællesfokus, så arbejdssituationen intensiveres og iscenesættes.

Det æstetiske og kreative lys:
Fordeling af lys, ikke mindst på væggene, fører over i den tredje type lys, det æstetiske og stemningssættende lys. Når vægge lyses op, giver det en ekstra rumlig effekt.

 

Produkter til kontorbelysning

Få alt inden for LED kontorbelysning

Der er flere forskellige behov og krav at tage hensyn til, når der skal findes godt lys til kontorbelysning. Det skal både være godt at arbejde effektivt i og ikke forårsage problemer med blænding og ubehagelig varme. Udover at give tilstrækkeligt godt arbejdslys, der øger effektiviteten og koncentrationsevnen, skal belysningen oplyse lokalet på en behagelig, naturlig måde. Traditionelle former for lyskilder afgiver varme, hvilket kan gå ud over komforten. Det sker ikke med LED lyskilder fra Luminex

Kom nemt i kontakt med Luminex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 76 26 67 00

Nyhedsbrev

Lys er ikke bare lys. Den optimale løsning tager både hensyn til økonomi, miljø, design og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem.
I vores nyhedsbrev vil du modtag nyheder om

  • Seneste projekter, både nybyggeri og renoveringer.
  • Når vi tilføjer et nyt produkt i vores sortiment
  • Info om hverdagen i huset LUMINEX

Det vil vi rigtig gerne dele med dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Du kan til hver en tid framelde dig igen.

Forespørgsel af produkt

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op af en af vores rådgiver inden længe.

Bliv ringet op

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op af en af vores rådgiver inden længe.