Loftlamper til kontor

Loftslamper til kontoret spiller en afgørende rolle i at skabe den rette atmosfære og optimale arbejdsforhold. Når du vælger loftslamper til dit kontor, er der flere faktorer, du bør overveje for at sikre, at belysningen opfylder behovene i rummet.

Det er vigtigt at tage højde for størrelsen af rummet. Et stort kontor kræver muligvis mere belysning end et mindre arbejdsområde. Ved at kombinere flere lamper eller typer sikres der tilstrækkelig belysning i hele rummet.

En anden vigtig faktor er, hvem skal bruge lokalet. Det er altid nødvendig med en generel belysning i hele lokalet. Men, er det et stort lokale kan man ved hjælp af belysningen lave afgrænsede områder. Det er med til at gøre rummet, mere indbydende at opholde sig i. De afgrænsede områder giver oplevelsen af rum-i-rummet.
Ved at gøre brug af fokuslys kan man give brugerne af rummet, mulighed for selv at styre belysningen over deres skriveborde.  

Basic Max rund lampe nedhængt fra loft på åbnekontorer - Luminex
Matric Recessed Frameless M1 lampe indbygget i loftet ved de åbne kontorer og gang arealer - Luminex
Matric 55mm M3 smal lampe indbygget i loftet uden synlige kanter monteret i det åbne kontorlandskab - Luminex
Ledgo Circle 595 LED panel lampe, indbygget i åbent kontorlandskab - Luminex

Valg af belysning til kontor

Afhængig af arbejdsopgaverne, der udføres i rummet, spiller valget af belysning også en rolle i valget af loftslamper. Opgaver, der kræver fokuseret og intens belysning, som for eksempel læsning af små tekststykker eller detaljeret skrivearbejde, kan en justerbar lampe med rettet lys være nødvendig. Hvis der udføres mere generelle opgaver, som for eksempel møder eller almindeligt kontorarbejde, kan en mere diffus og jævn belysning være mere hensigtsmæssig.

Hvis kontoret er i brug hele dagen, er det en god idé at vælge loftslamper, der giver en behagelig og energieffektiv belysning. LED-loftslamper er en god løsning, da de ikke kun er energibesparende, men også har lang levetid, hvilket reducerer behovet for hyppig udskiftning.

Når man vælger loftslamper til kontoret, er det også værd at overveje farvetemperaturen på lyset. En koldere farvetemperatur, der minder om dagslys , kan være ideel til at øge opmærksomhed og produktivitet i løbet af dagen. Omvendt kan en varmere farvetemperatur, såsom varm hvid , skabe en mere afslappende atmosfære, hvilket er passende, hvis rummet bruges til mere afslappede aktiviteter eller aftenarbejde.

Vi hjælper med en løsning

Samlet set er det vigtigt at tage alle disse faktorer med i overvejelserne, for at vælge loftslamper, der passer bedst til kontorets behov. Ved at tage højde for rummets størrelse, brugernes behov, arbejdsopgaver og belysningskrav kan du skabe en optimal arbejdsplads med den rette belysning, der fremmer produktivitet og trivsel.

Luminex hjælper dig, med at finde den helt rigtige løsning. Er der behov for en skræddersyet løsning til dit projekt, hjælper vi også med det.  Giv os et kald på 76  26 67 00 eller skriv på info@luminex.dk.

Læs mere lige her omkring hvordan vi sikre det gode samarbejde for at finde den bedste belysningsløsning.

Matric Recessed Frameless M1 lampe indbygget i loftet i mødelokale - Luminex

Kom nemt i kontakt med Luminex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 76 26 67 00

Nyhedsbrev

Lys er ikke bare lys.
Den optimale løsning tager både hensyn til økonomi, miljø, design og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Du kan til hver en tid framelde dig igen.

* skal udfyldes

Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, accepterer jeg at Luminex.dk indsamler mine persondata igennem denne formular.

Forespørgsel af produkt

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op af en af vores rådgiver inden længe.

Bliv ringet op

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op af en af vores rådgiver inden længe.