OBS. Vores showroom på Vrøndingvej 7, 8700Horsens er lukket.

Vi er i gang med at få lavet et nyt og spændende showroom, på Lundagervej 45A, 8723 Løsning.

Vi glæder os til at slå dørene op og invitere dig ind, til vores nye showroom i maj.

Mangler du inspiration til dit næste projekt, kan du komme i kontakt med en af vores sælgere lige her.

Et showroom i særklasse

Mangler du inspiration til dit næste projekt? Så kom forbi vores nye showroom, hvor du kan opleve det nyeste indenfor belysning.

I de fem sammenhængende rum, fremviser vi forskellige lyssætninger og miljøer. Vi har armaturer til brug på kontoret eller i administrationen og til industrien eller butikken. Vi kan bl.a. illustrere mulighederne ved direkte og indirekte lys, vægarmatur versus downlight og vise effekten af fx 3.000 eller 4.000 Kelvin.

Kom og få rådgivning omkring og inspiration til, hvilken lyssætning, der passer godt til dit projekt.

Du er også velkommen til at afholde byggemøde eller lignende, sammen med resten af teamet. Så alle kan se, hvordan lyssammensætningen fungerer i praksis inden den endelige beslutning træffes.

I vores showroom fremviser vi flere produkter fra Lightnet, et udvalg af vores udendørsarmatur, vores populære LINIA skinnesystem i flere varianter og ikke mindst Blade, et nyt produkt, der kombinerer lys og lydisolering i én helhed. Vi glæder os til at fremvise vores nye showroom for dig. Kontakt os på 76 26 67 00, så finder vi et tidspunkt, hvor det passer dig at komme forbi.

Nyhedsbrev

Lys er ikke bare lys. Den optimale løsning tager både hensyn til økonomi, miljø, design og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem.
I vores nyhedsbrev vil du modtag nyheder om seneste projekter, både nybyggeri og renoveringer hvor der er taget højde for medarbejdertrivsel og økonomien.
Når vi tilføjer et nyt produkt i vores sortiment samt info om hverdagen i huset LUMINEX, det vil vi også rigtig gerne dele med dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Du kan til hver en tid framelde dig igen.