Et showroom i særklasse

Mangler du inspiration til dit næste projekt? Så kom forbi vores nye showroom, hvor du kan opleve det nyeste indenfor belysning.

I vores helt nye showroom fremviser vi et stort udvalg af vores armaturer i miljøer og med forskellige lyssætninger. Vi har armaturer til brug på kontoret eller i administrationen og til industrien eller butikken. Vi kan bl.a. illustrere mulighederne ved direkte og indirekte lys, vægarmatur versus downlight og vise effekten af fx 3.000 eller 4.000 Kelvin.

Kom og få rådgivning omkring og inspiration til, hvilken lyssætning, der passer godt til dit projekt.

Du er også velkommen til at afholde byggemøde eller lignende, sammen med resten af teamet. Så alle kan se, hvordan lyssammensætningen fungerer i praksis inden den endelige beslutning træffes.

I vores showroom fremviser vi flere produkter fra Lightnet, et udvalg af vores udendørsarmatur, vores populære LINIA skinnesystem i flere varianter. Vi glæder os til at fremvise vores nye showroom for dig. Kontakt os på 76 26 67 00, så finder vi et tidspunkt, hvor det passer dig at komme forbi Lundagervej 45A i Løsning.

Kom nemt i kontakt med Luminex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 76 26 67 00

Nyhedsbrev

Lys er ikke bare lys.
Den optimale løsning tager både hensyn til økonomi, miljø, design og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Du kan til hver en tid framelde dig igen.

* skal udfyldes

Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, accepterer jeg at Luminex.dk indsamler mine persondata igennem denne formular.

Forespørgsel af produkt

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op af en af vores rådgiver inden længe.

Bliv ringet op

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op af en af vores rådgiver inden længe.