Et showroom i særklasse

Mangler du inspiration til dit næste projekt? Så kom forbi vores nye showroom, hvor du kan opleve det nyeste indenfor belysning.

I vores helt nye showroom fremviser vi et stort udvalg af vores armaturer i miljøer og med forskellige lyssætninger. Vi har armaturer til brug på kontoret eller i administrationen og til industrien eller butikken. Vi kan bl.a. illustrere mulighederne ved direkte og indirekte lys, vægarmatur versus downlight og vise effekten af fx 3.000 eller 4.000 Kelvin.

Kom og få rådgivning omkring og inspiration til, hvilken lyssætning, der passer godt til dit projekt.

Du er også velkommen til at afholde byggemøde eller lignende, sammen med resten af teamet. Så alle kan se, hvordan lyssammensætningen fungerer i praksis inden den endelige beslutning træffes.

I vores showroom fremviser vi flere produkter fra Lightnet, et udvalg af vores udendørsarmatur, vores populære LINIA skinnesystem i flere varianter. Vi glæder os til at fremvise vores nye showroom for dig. Kontakt os på 76 26 67 00, så finder vi et tidspunkt, hvor det passer dig at komme forbi Lundagervej 45A i Løsning.

Besøg Luminex’ showroom i Løsning

I processen med projektering af et nyt byggeri kan det være svært at frigøre tid og overskud til at forlade sit kontor eller fjerne sig fra tegnebrættet.
Men i en belysningsverden, der er blevet næsten ligeså teknisk kompliceret som IT-verdenen, hvor nye uprøvede produkter konstant præsenteres på markedet, kan det være svært at holde fokus på planlægning af den rette, holdbare og bæredygtige belysningsløsning.

Den rette belysningsløsning skal indebære

 • fagteknisk viden og forberedelse mht. løbende ændringer
 • lys, der skaber trivsel for medarbejderne/slutbrugerne
 • belysning, som også er en æstetisk nydelse at arbejde i hver dag, foruden at have en væsentlig funktion for optimering af produktiviteten.
 • at økonomien stemmer overens med ambitioner.

Inspirationstur betaler sig

En inspirationstur til en professionel belysningspartner, der har indsigt i og erfaring med den komplekse navigation mellem arkitekter, bygherrer, ingeniører og slutbrugerbehov kan derfor tjene sig ind mange gange. Tænkes belysning ind tidligt i projektfasen, kan der være mange gode tips og ideer at få under et planlagt besøg hos Luminex i Horsens.

Besøg vores showroom

 • oplev innovative og arkitektoniske løsninger
 • se moderne belysningsteknologier
 • bliv inspireret af vores eksklusive produktsortiment
 • få anbefalinger til alternative muligheder og løsninger
 • få en demonstration af, hvad vores produkter kan tilføre af værdi
 • mød beregnerne face to face
 • inviter kunder og partnere med i vores show- og møderum
Når du besøger Luminex’ showroom kan du se eksempler på lysplaner og tegninger i høj kvalitet. Du får rådgivning om gældende lovkrav, der understøttes med dokumentation. Vi har erfaring med projektering på rumniveau, og giver realistiske bud på løsninger inden for den økonomiske ramme. Vi sørger for information omkring lysprojektet fra byggestart til byggeaflevering samt evaluering af slutresultatet, alt sammen til vores kunders tryghed og tilfredshed

Det kan betale sig, at sætte tid af til et inspirationsbesøg hos en professionel belysningspartner.

For der er penge at spare, ved at vælge den rette løsning fra begyndelsen af projekteringen.

Udfyld kontaktformularen herunder eller giv os et kald på

76 26 6700 og book et møde i vores showroom.

Kom nemt i kontakt med Luminex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 76 26 67 00

Nyhedsbrev

Lys er ikke bare lys.
Den optimale løsning tager både hensyn til økonomi, miljø, design og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Du kan til hver en tid framelde dig igen.

* skal udfyldes

Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, accepterer jeg at Luminex.dk indsamler mine persondata igennem denne formular.

Forespørgsel af produkt

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op af en af vores rådgiver inden længe.

Bliv ringet op

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op af en af vores rådgiver inden længe.