RIDI Linia skinnesystem

LUMINEX har solgt det velkendte LINIA skinnesystem på det danske belysningsmarked i mange år og det er fortsat et meget attraktivt produkt.

LINIA FLAT LED indsatserne har et minimalistisk og elegant udtryk, der gør dem anvendelige i mange forskellige sammenhæng. Lysteknisk/energimæssig er de væsentligt bedre end lysrør og LED rørløsninger. Producenten RIDI fra Tyskland, har fravalgt at anvende LED rør og har i stedet udviklet et system af mikroprismatiske afdækninger, der kan styre lyset effektivt og som er tilpasset de meget små LED lyskilder. Den mikroprismatiske afdækning sikrer samtidig et minimum af ubehagsblænding.

Linia flat lampe nedhængt fra loft - Luminex

LINIA FLAT LED er opbygget over et sammenbygget skinnesystem, der indeholder en patenteret WAGO 5-, 7-, eller 11-leder strømskinne, der gør det muligt at montere LED indsatserne og andet tilbehør efter behov. Alt monteres stort set uden brug af værktøj.

Nærbillede af Linia Flat lampe - Luminex

LINIA FLAT LED systemet er anvendeligt ved både nybygninger og renoveringsopgaver. Det sammenhængende fleksible skinnesystem, gør det nemt ved renoveringsopgaver at montere armaturet, uden der skal ændres væsentligt i den eksisterende installation.

LINIA FLAT LED er IP54 og godkendt for omgivelsestemperaturer (TA) fra -25° til +35°.

Det minimalistiske udtryk og de mange forskellige mikroprismatiske lysstyringsmuligheder, gør LINIA FLAT LED særdeles anvendelig i mange sammenhænge. Fra lager/ produktionkøle-fryserum, over butikker til kontorer, skoler og sportshaller. Der findes indsatser der passer til ethvert behov.

Ny LED indsats til eksisterende skinnesystem fra Luminex

Til vores eksisterende LINIA skinnesystem, kan vi nu tilbyde at udskifte den eksisterende lyskilde med en ny og mere effektiv LED indsats – LINIA FLAT RETROFIT, fra vores tyske leverandør RIDI.

De oprindelige lysrørsindsatser kan nemt udskiftes, helt uden strømafbrydelser eller brug af værktøj. Og så passer de 100% til det eksisterende skinnesystem.

Det tager kun ca. 40 sek. at udskifte én indsats - se hvor nemt det er at udskifte til LED herunder.

Fordele ved udskiftning til LINIA FLAT RETROFIT indsatser

  • Markant bedre arbejdslys – kan leveres i 3000 eller 4000 kelvin

  • Lavere energiforbrug – bedre driftøkonomi, også i forhold til LED rør

  • Lysteknisk mere effektivt

  • Kan leveres med dæmpning

  • Udskiftning uden strømafbrydelse og indgreb i armaturet – CE mærkning bevares
  • Kan udskiftes uden brug af værktøj

  • 5 års garanti

  • 100.000 drift-timer ved TA 25 grader

  • Tysk produceret og ENEC godkendt

Vi tilbyder

Vi kan tilbyde at komme forbi og give en vurdering / tilbud på den mest optimale lystekniske og driftøkonomiske løsning. Vælger I at udskifte til nye LINIA FLAT RETROFIT indsatser, kan vi mod ekstra tillæg demontere og bortskaffe de gamle lysrør og montere de nye indsatser.

Ved udskiftning til LINIA FLAT RETROFIT forøges lysstyrken og energiforbruget mindskes med op til 50%. De nye indsatser kan leveres som bredde- eller dybdestrålende og med forskellige lumen og watt, alt efter behov.

I samarbejde med Leasing Fyn kan vi fremsende et finansieringstilbud og ønsker I hjælp til ansøgning om energitilskud, kan vi også tilbyde det.

Se LINIA FLAT i praksis hos bl.a. Hørkram Århus og Havnecenter Århus.

Kontakt os på telefon 76 26 67 00 for rådgivning og fremsendelse af tilbud.

Tre glas med penge og et blad spirer - Luminex

Produkt oversigt: RIDI

Herunder kan du se alle vores produkter fra RIDI.

Linia indsats monteret i skinnesystem nedhængt fra loft på værksted RIDI produkt - Luminex

Hvis du vil se flere produkter fra RIDI,
kan du se eller downloade deres kataloger lige her.

Andre indlæg

Design, kreativitet og funktionalitet

Smukke lamper giver ikke altid den korrekte belysning.  Hos Luminex har vi fokus på både den dekorative og funktionelle del i dit projekt og vi sørger for at overholde samtlige …

Læs artiklen →

Producentansvar og cirkulærøkonomi

Hos rådgivere, ingeniører og arkitekter er der stigende fokus på at leverandører af LED-armaturer lever op til reglerne i WEEE-direktivet, og man bør som bygherre eller installatør være bevidste om …

Læs artiklen →

Montering af LED Paneler i Troldtekt loft

Der er mange typer af lofter hvor LED paneler passer til. Et der er meget brugt for tiden, er Troldtekt loft der er lavet af træbetonplader, der sikrer god akustik …

Læs artiklen →

LED Panel til systemlofter

Når man ser på byggeriet i Danmark, så kan man ikke komme uden om systemlofter. Tendensen går mere og mere væk fra synlig t-profil lofter til delvis synlig t-profil lofter …

Læs artiklen →

Kom nemt i kontakt med Luminex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 76 26 67 00

Nyhedsbrev

Lys er ikke bare lys.
Den optimale løsning tager både hensyn til økonomi, miljø, design og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Du kan til hver en tid framelde dig igen.

* skal udfyldes

Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, accepterer jeg at Luminex.dk indsamler mine persondata igennem denne formular.

Forespørgsel af produkt

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op af en af vores rådgiver inden længe.

Bliv ringet op

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op af en af vores rådgiver inden længe.