Skinnesystemer

Armaturer til skinnesystemer

Armaturer, der kan monteres i skinnesystemer, er være en fremragende måde at opgradere belysningen i et rum på. Skinnesystemer gør det nemt at justere og ændre og tilpasse belysningen i et rum.

Der er mange forskellige typer armaturer, der kan monteres i skinnesystemer herunder skinnespots og pendler. Nogle af de mest populære typer armaturer omfatter:

Skinnespot: Disse er alsidige lamper, der kan justeres i forskellige retninger for at skabe forskellige belysningseffekter. 

Pendler: Pendler er nedhængte lamper, der kan give et fokuseret lys over et bord eller blot som dekorations lys.

Uanset hvilken type lampe du vælger, er det vigtigt at sikre, at den er kompatibel med skinnesystemet.

Ejner Hessel i Herning, Linea DS-F 150 downlights og Odion XL spot i skinnesystem i showroom

Skinnesystemer med LED skinnespots i forskellige udformninger

Hos Luminex har vi et bredt sortiment af skinnesystemer med skinnespots i flere forskellige udformninger, lysfarver og spredningsgrader til 3-fasede skinnesystemer.

De forskellige skinnespots fås i både hvid, sort og grå metal. Du kan vælge imellem farvetemperaturer på 3000 Kelvin og 4000 Kelvin samt andre på forespørgsel. Alle vores skinnespots har en farvegengivelse på Cri90 eller højere.

Alle skinnespots hos Luminex er i høj kvalitet fra markedets bedste producenter til en rimelig pris. Uanset hvilket design der egner sig bedst til dit formål, finder du med garanti et skinnesystem hos os. 

Oplev skinnesystems fordelagtige funktioner

Skinnesystemer er ikke kun en dekorativ, men også en særdeles funktionel løsning til belysning, der er meget fleksibel og kan vinkles alt efter den individuelles behov for, hvor lyset skal have fokus.

Spottenes rene lys i enten varm eller neutral hvid giver en perfekt farvegengivelse. De giver desuden et behageligt indeklima, eftersom du undgår ultraviolet lys og varmestråling.

Skinnesystemer til forskellig brug

Med Luminex skinnesystemer får du belysning, der alt efter udformningen kan bruges i mange henseender både til dekorativt og praktisk brug.
Skinnesystemer med spots bruges typisk som butiksbelysning eller i supermarkeder, da lyset er ideelt til at få tekstiler, frugt og grønt til at fremstå med deres naturlige farver som i dagslys.

Du kan også skabe moderne, stilren belysning fx ved spejlet, i køkkenet, for god kontorbelysning eller til som loftslamper til større mødelokaler. Der er muligheder til en hver personlig stil.

Få en energirigtig løsning med LED skinnespots

Skinnesystemer, som dem du kan få hos os ved Luminex, gør det muligt at reducere effektforbruget markant i forhold til traditionel belysning.
Effekten af vores forskellige skinnespots ligger på alt fra 10W til 35W, og de har alle en forventet min. brændetid på 50.000 timer TA25°.
Generelt er LED belysning ofte en økonomisk meget fordelagtig løsning og derfor også en løsning, der bliver mere og mere almindelig hos erhverv i hele landet.

LED giver mulighed for både mere lys, bedre lys og bedre kontrol.

Montering af skinnesystemer

Skinnesystemer kan som udgangspunkt monteres på 3 forskellige måder, indbygget, påbygget og nedhængt. Hvilken monteringsform der vælges afhænger af projektet. 

Når skinnerne er monteret er det nemt at sætte lamperne fast i skinnen. De klikkes blot på og lampen låses derefter fast. 
Er der behov for at flytte en lampe, låses den blot op igen. Man kan vælge at skubbe lampen mens den er låst op i skinnen eller tage den helt ud og flytte den til en ny placering.
Dette er især praktisk i detailhandlen og showrooms, hvor der er behov for at flytte rundt på udstillinger og stavier.

Se den nemme montering i videoen her til højre.

Kom nemt i kontakt med Luminex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 76 26 67 00

Nyhedsbrev

Lys er ikke bare lys.
Den optimale løsning tager både hensyn til økonomi, miljø, design og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Du kan til hver en tid framelde dig igen.

* skal udfyldes

Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, accepterer jeg at Luminex.dk indsamler mine persondata igennem denne formular.

Forespørgsel af produkt

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op af en af vores rådgiver inden længe.

Bliv ringet op

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op af en af vores rådgiver inden længe.