Nyt lys - finansieret af el-besparelsen

I samarbejde med Leasing Fyn, kan Luminex nu tilbyde finansiering af et nyt belysningsanlæg. Vores LINIA FLAT LED skinnesystem er blevet godkendt til finansiering.

 

LINIA FLAT LED skinnesystem udskiller sig fra andre produkter ved en ekstrem høj kvalitet og så kan systemet monteres i kæder, stort set uden brug af værktøj. 

 

Løsningen, henvender sig primært til større forretninger, produktionsvirksomheder og lagerområder, idet systemet har sin styrke i store rum både i forhold til energibesparelse og funktionalitet. I mange tilfælde kan energi- og driftbesparelsen finansiere hele leasing ydelsen.

 

 

Besparelse.jpg

 

Forudsætningen for en finansiering, er en positiv kredit vurdering fra Leasing Fyn og minimumkrav for en finansieringsaftale er kr. 100.000 .-. 


Efter endt finansieringsperiode, vil der være en scrapværdi på minimum 10 % af den samlede købesum, som skal afvikles på den sidste finansieringsydelse til Leasing Fyn. I hele finansieringsperioden yder LUMINEX en garanti, der indebærer fuld service på produktet.Vi garanterer

 

Flueben RØD LILLE.png

  Nyt moderne  LED belysningsanlæg af høj kvalitet

   
Flueben RØD LILLE.png   Ingen udbetaling
   
Flueben RØD LILLE.png   Delvis eller total finansiering af ydelsen via besparelser på el- og driftomkostninger
   
Flueben RØD LILLE.png   Finansieringsperiode op til 7 år
   
Flueben RØD LILLE.png   Total service og garanti på anlægget i hele finansieringsperioden
   
Flueben RØD LILLE.png   Ingen store engangsudgifter
   
Flueben RØD LILLE.png   Ansøgning om tilskud ud fra de sparede KWH
   
Flueben RØD LILLE.png   Lys- og energiberegninger, der understøtter vores forslag/tilbud

 

LINIA LED.jpgLINIA LED.jpg

Under vores referencer, kan du se flere billeder fra Hørkram, Århus, Thybo biler eller Havnecenter, Århus

 

Her kan du læse meget mere om teknikken bag LINIA FLAT LED skinnesystem eller hente en brochure, der fortæller mere om vores finansireringsmulighed. Har du nogle spørgsmål eller vil du vide mere om finansiering, er du velkommen til at kontakte os på telefon 76 26 67 00.