Blade – lys og akustik i én helhed

Blade er udarbejdet i et samarbejde mellem vores tyske belysningsleverandør RIDI/Spectral og GfAG, som er markedsførende i Tyskland inden for højkvalitets akustik løsninger. Målet har været at forene lys og lydisolering i større rum, så det arkitektonisk bliver én helhed.

Det er lykkedes med systemet Blade. Her har LED armaturerne samme dimension og udseende, som akustik bafflerne og indgår derfor som en integreret del af lydisoleringen. Blade er perfekt til højloftede lokaler i beton, to problemstillinger bliver løst i én funktion. De akustiske bafler sikrer akustikken i rummet og lysbaflerne sikrer det ønskede antal lux.

Disse to faktorer er med til at skabe et optimalt arbejdsmiljø, uden at gå på kompromis med de arkitektoniske detaljer. Modsat et traditionelt akustikloft, giver Blade direkte adgang til loftet mellem de lodrette bafler, muliggør cirkulering af luften og bevarer det arkitektoniske i rummet.

Blade, stor fleksibilitet i farver og størrelser

Blade er en elegant og æstetisk måde at løse de udfordringer et højloftet lokale kan give. Det er muligt at designe forskellige løsninger, for eksempel ved hjælp af farver og størrelser. Der kan nedhænges bafler enkeltvis eller på tværs af rummet. Lysbaflerne tilpasses herefter til de enkelte bafler eller som gennemgående lysbånd. De nedhængte lodrette bafler, giver en særlig effektiv akustik.

Er du nysgerrig på teknikken?

Vores Blade brochure indeholder endnu flere detaljer om Blade, herunder produktets og de tekniske specifikationer.

Blade i brug

I England er Blade allerede taget godt imod på markedet og flere arkitekter har valgt selv at bruge produktet i indretningen af eget domicil. Via vores samarbejdspartner RIDI Lightning Ltd. i London, har vi mulighed for at vise dig ”Blade i brug” hos AHMM, London og Rundell Associates, London. Du er også velkommen til at besøge vores showroom i Horsens, hvor Blade er en del af de udstillede produkter.

Kontakt os med din idé og vi kan hjælpe dig med udregningerne, så Blade bliver tilpasset dit projekt og samtidig opfylder alle krav til belysning og akustik.

LUMINEX er eneforhandler af produktet i Danmark.

Andre indlæg

Nyheder fra Cariboni

Poli, Caribonis nye mastarmatur, er designet til brug i bymidten, langs indfaldsveje og ved stier. Den elegante lampe understreges i de mørke timer af lyset der giver et behageligt lys. …

Læs artiklen →

Armaturer i høj kvalitet

Siden introduktionen af LED’er er markedet for belysningsarmaturer blot blevet mere komplekst. Men hvordan skiller man fårene fra bukkene og hvordan genkender man kvalitetsprodukter. Herunder er et udpluk af de …

Læs artiklen →

Green Building Council

Der er en generel stigende efterspørgsel på skabelsen af et sundere og grønnere samfund.

Læs artiklen →

Samlet belysningsløsning til Hørkram i Sorø

Hørkram Foodservice, den landsdækkende totalleverandør og cateringgrossist til foodservicemarkedet, har brugt Luminex som belysningspartner i Hørkrams store Sorø-afdeling. ”Luminex har de bedste produkter og den bedste pris,” sådan lyder det …

Læs artiklen →

Nyhedsbrev

Lys er ikke bare lys. Den optimale løsning tager både hensyn til økonomi, miljø, design og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem.
I vores nyhedsbrev vil du modtag nyheder om seneste projekter, både nybyggeri og renoveringer hvor der er taget højde for medarbejdertrivsel og økonomien.
Når vi tilføjer et nyt produkt i vores sortiment samt info om hverdagen i huset LUMINEX, det vil vi også rigtig gerne dele med dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Du kan til hver en tid framelde dig igen.