Belysningsproducenterne spiller en stor rolle i det moderne samfund, derfor skal lysarmaturet være resultatet af en ansvarlig og bæredygtig forskning, udvikling og produktion, der tager hensyn til miljøet og forbrugernes behov. Det er et område Cariboni har stor fokus på.

OMIKRON armaturet er i et arkitektonisk smukt design i organiske former som er udviklet til grundbelysning og effektbelysning. Alle tre størrelser i serien består af armaturer til montering på maste, for facade- og loftmontering samt for montering i terræn.

Uanset om Omikron, i miniudgaven monteres på en 1000mm maste med en eller to spotlights, som pullert eller som der ofte leveres, en 4000mm maste med 3 eller 4 Omikron spotlight som belyser gangarealer, smalle veje, beplantning og skulpturer, så er det altid løsninger der skaber spændende effekt og positiv opmærksomhed.

OMIKRON leveres i tre forskellige størrelser – Omikron Mini, Omikron og Omikron Pro Pole. Både Omikron Pole og Omikron mini Pole kan monteres på næsten alle typer Ø60mm – Ø76mm master.

Derved kan Omikron kombineres med andre mastearmaturer.

Både Omikron Pole og storebror OMIKRON Pro Pole, tilbyder løsninger med LED-teknologi til belysning af stier og byrum. De innovative optiske systemer designet til Omikron-linjen optimerer visuel komfort og garanterer høj ydeevne med hensyn til fotometrisk fordeling og lyseffektivitet.

Omikron Pole, som leveres med en adapter til maste, kan placeres efter ønske og behov hvor som helst på masten. Den kan kippes +90° til -45°. Og samtidig med at den kan leveres med 4 forskellige spredningsgrader, 10°, 25°, 45° og 90° giver det stor fleksibilitet ved planlægning af lyssætning.

OMIKRON Pole MINI
Lillebror, Omikron Mini den nyeste spotlight i Omikron serien, Omikron Mini, er designet til oplyse og skabe effekt i fokusområder på f.eks. skulpturer, facader, mindre stier og gangbroer. OMIKRON og OMIKRON MINI FLOODLIGHT (med flange). Begge disse Omikron er med flange til montering direkte i terræn, på facader m.m.

Farver

Eksempler på standard farvevariationer for både spots og master. Farve Sablé 100 Noir, RAL 9006, RAL 9003 og Corten (rust farve). Andre farver kan leveres på forespørgsel.

Lysretning

Trinløst justerbart lysretning og sikkerhedsnøgle til at låse sigte

360°
Optik 355°
Tilt 45° - 90°

Eco design

  • Kan repareres
    Strømforsyningen kan udskiftes for vedligeholdelse og udskiftning for yderligere at forlænge produktets levetid.
  • Holdbar
    Produktet er robust og pålideligt. Komponenter, materialer og finish er valgt til at være langtidsholdbare og modstandsdygtige over for korrosion, overbelastning og stød.
  • Genanvendelig
    De vigtigste materialer, der anvendes til produktet, er genanvendelige og  kan nemt adskilles og erstattes.

Produkter

Vi er med hele vejen

Luminex er din sparringspartner gennem hele projektet.

Vi har fokus på både den dekorative og funktionelle del i projekteringen samt overholdelse af samtlige krav som bl.a. DGNB certificeringen. Hos os får du professionel rådgivning. Vi leverer al materiale og dokumentation som f.eks. belysningsplan, lysberegninger, rumskema, armaturbog.

Vi deltager gerne i projekteringsfasen og i byggemøder samt bærer projektet igennem med entreprenør og elinstallatør.

Ring til os på 76 26 67 00 eller udfyld formularen herunder.

Kom nemt i kontakt med Luminex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 76 26 67 00

Nyhedsbrev

Lys er ikke bare lys.
Den optimale løsning tager både hensyn til økonomi, miljø, design og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Du kan til hver en tid framelde dig igen.

* skal udfyldes

Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, accepterer jeg at Luminex.dk indsamler mine persondata igennem denne formular.

Forespørgsel af produkt

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op af en af vores rådgiver inden længe.

Bliv ringet op

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op af en af vores rådgiver inden længe.