Design, kreativitet og funktionalitet - Cariboni

Belysningsindustrien spiller en stor rolle i det moderne samfund, derfor skal lysarmaturet være resultatet af en ansvarlig og bæredygtig forskning, udvikling og produktion, der tager hensyn til forbrugeren og miljøets behov.  Det ses i alle deres armaturer.

OMIKRON er et arkitektonisk smukt designet armatur i organiske former som er udviklet til grundbelysning og effektbelysning. Serien består af armaturer til montering på maste, for facade- og loftmontering samt for montering i terræn.

Uanset om Omikron, i miniudgaven monteres på en 1000mm maste med en eller to spotlights, som pullert eller som der ofte leveres, en 4000mm maste med 3 eller 4 Omikron spotlight som belyser gangarealer, smalle veje, beplantning og skulpturer, så er det altid løsninger der skaber spændende effekt og positiv opmærksomhed.

OMIKRON leveres i to forskellige størrelser – en standard størrelse og samt en miniudgave. Både Omikron Pole og Omikron mini Pole kan monteres på næsten alle typer Ø60mm – Ø76mm master.

Derved kan Omikron kombineres med andre mastearmaturer.

Storebror, OMIKRON Pole, tilbyder løsninger med LED-teknologi til belysning af stier og byrum. De innovative optiske systemer designet til Omikron-linjen optimerer visuel komfort og garanterer høj ydeevne med hensyn til fotometrisk fordeling og lyseffektivitet.

Omikron Pole, som leveres med en adapter til maste, kan placeres efter ønske og behov hvor som helst på masten. Den kan kippes +90° til -45°. Og samtidig med at den kan leveres med 4 forskellige spredningsgrader, 10°, 25°, 45° og 90° giver det stor fleksibilitet ved planlægning af lyssætning.

OMIKRON Pole MINI
Lillebror, den nyeste spotlight i Omikron serien, Omikron Mini, er designet til oplyse og skabe effekt i fokusområder på f.eks. skulpturer, facader, mindre stier og gangbroer. OMIKRON og OMIKRON MINI FLOODLIGHT (med flange). Begge disse Omikron er med flange til montering direkte i terræn, på facader m.m.

Eksempler på standard farvevariationer for både spots og master.
Farve Sablé 100 Noir, RAL 9006, RAL 9003 og Corten. 

Andre farver kan leveres på forespørgsel.

Produkter

Vi er med hele vejen

Luminex er din sparringspartner gennem hele projektet.

Vi har fokus på både den dekorative og funktionelle del i projekteringen samt overholdelse af samtlige krav som bl.a. DGNB certificeringen. Hos os får du professionel rådgivning. Vi leverer al materiale og dokumentation som f.eks. belysningsplan, lysberegninger, rumskema, armaturbog.

Vi deltager gerne i projekteringsfasen og i byggemøder samt bærer projektet igennem med entreprenør og elinstallatør.

Ring til os på 76 26 67 00 eller udfyld formularen herunder.

Kom nemt i kontakt med Luminex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 76 26 67 00

Nyhedsbrev

Lys er ikke bare lys. Den optimale løsning tager både hensyn til økonomi, miljø, design og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem.
I vores nyhedsbrev vil du modtag nyheder om

  • Seneste projekter, både nybyggeri og renoveringer.
  • Når vi tilføjer et nyt produkt i vores sortiment
  • Info om hverdagen i huset LUMINEX

Det vil vi rigtig gerne dele med dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Du kan til hver en tid framelde dig igen.

Forespørgsel af produkt

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op af en af vores rådgiver inden længe.

Bliv ringet op

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op af en af vores rådgiver inden længe.