Alita

Alita-serien er et alsidigt armatur, der tilbyder en bred vifte af monteringsmuligheder for at imødekomme forskellige behov. Dets fleksibilitet er bemærkelsesværdig, da det giver mulighed for at skifte mellem tre primære monteringsformer: 3-faset skinne, påbygning og pendelmoduler.

Disse tre grundlæggende monteringsmuligheder åbner op for i alt seks forskellige måder at montere armaturet på, og det kræver blot udskiftning af bunden af armaturet for at skifte mellem dem.

Pendelmonteringsmuligheden tilføjer en æstetisk appel og giver mulighed for at suspendere armaturet fra loftet, hvilket er ideelt til at skabe en behagelig belysning og atmosfære i rummet.

Ud over de tre primære monteringsmuligheder kan reflektoren let udskiftes efter behov, hvilket giver yderligere tilpasning og mulighed for at finjustere belysningens egenskaber i henhold til specifikke krav eller præferencer.

Alita moduler Indbygget Påbygget Skinne
Spot Fix
Spot Adj.
Pendel

Spot fix påbygget

Den synlige placering på loftet giver en æstetisk udseende og bidrager til at skabe en moderne og stilfuld atmosfære i rummet.

Et påbygget armatur giver en hurtig og nem installation uden behov for komplekse ændringer i loftet.

Spot adj. påbygget

Det påbygget modul tilbyder en enkel og direkte installation på loftet, hvilket er ideelt til situationer, hvor der er behov for en hurtig og nem montering uden større ændringer i den eksisterende infrastruktur. Med den justerbare spot, kan man tilpasse lysretningen i forhold til rummet og dets skiftende forhold.

Pendel

Alita pendel tilføjer et fint touch til rummet med dets enkle design. En pendel bidrager til en behagelig atmosfære ved at sprede lyset mere jævnt og nedadrettet, hvilket er ideelt til områder, hvor der kræves funktionel, men stadig stemningsfuld belysning, såsom møderum, arbejdsborde eller receptionsområder.

Spot adj. indbygget

En justerbar spot på loftet giver mulighed for at rette lyset præcist mod specifikke områder eller genstande i rummet, hvilket skaber fokus og fremhæver detaljer.  Dette bidrager til at skabe forskellige atmosfærer i rummet. 

Pendel i skinne

En pendel monteret i en skinne giver flere fordele. Det giver en æstetisk appel ved at tilføje en dimension af elegance og stil til rummet. Derudover tillader det en mere fleksibel placering af lyset, da pendlen kan justeres i højden for at opnå den ønskede belysningseffekt samt hvor i skinnen den skal monteres. Dette gør det ideelt til at skabe en behagelig atmosfære og fokusere lyset præcist, f.eks. over et skrivebord. 

Skinnespot adj.

Det justerbare skinnespot, gør det muligt at tilpasse belysningen efter behov. Det kan f.eks. være i butikker eller i showroom, hvor inventaret flyttes efter behov. 

Specifikationer

Alita fås i 4 størrelser Ø55x160mm, Ø65x180mm, Ø85x206mm og Ø100x220mm i farverne sort og hvid.

Ø55: Fås med 6W, 10W samt ON/OFF eller TRIAC

Ø65: Fås med 10W, 12W, 15W og ON/OFF, TRIAC eller DALI

Ø85: Fås med 15W, 20W, 25W og ON/OFF, TRIAC eller DALI

Ø100: Fås med 25W, 30W, 35W og ON/OFF, TRIAC eller DALI

For flere designmuligheder, kan der vælges mellem 3 udskiftelige reflektorer i hvid, sort og guld. Alle med lav blænding på 24°, 36° eller 60°.

Alita-serien er med sin alsidighed og tilpasningsevne et ideelt valg til belysningsprojekter, hvor behovene kan variere betydeligt fra rum til rum eller over tid. Med muligheden for at vælge mellem seks forskellige monteringsmuligheder og nem udskiftning af reflektor, giver Alita-serien en enestående fleksibilitet og funktionalitet, der kan imødekomme selv de mest krævende belysningsbehov.

Kan du ikke finde lige det du har behov for, giv os da et kald på 76 26 67 00 eller skriv til os på info@luminex.dk og vi finder den rette Alita til dig. 

Kom nemt i kontakt med Luminex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 76 26 67 00

Nyhedsbrev

Lys er ikke bare lys.
Den optimale løsning tager både hensyn til økonomi, miljø, design og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Du kan til hver en tid framelde dig igen.

* skal udfyldes

Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, accepterer jeg at Luminex.dk indsamler mine persondata igennem denne formular.

Forespørgsel af produkt

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op af en af vores rådgiver inden længe.

Bliv ringet op

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op af en af vores rådgiver inden længe.