LINIA skinnesystem

LUMINEX har solgt det velkendte LINIA skinnesystem på det danske belysningsmarked i mange år og det er fortsat et meget attraktivt produkt.

LINIA FLAT LED indsatserne har et minimalistisk og elegant udtryk, der gør dem anvendelige i mange forskellige sammenhæng. Lysteknisk/energimæssig er de væsentligt bedre end lysrør og LED rørløsninger. Producenten RIDI fra Tyskland, har fravalgt at anvende LED rør og har i stedet udviklet et system af mikroprismatiske afdækninger, der kan styre lyset effektivt og som er tilpasset de meget små LED lyskilder. Den mikroprismatiske afdækning sikrer samtidig et minimum af ubehagsblænding.

LINIA FLAT LED er opbygget over et sammenbygget skinnesystem, der indeholder en patenteret WAGO 5-, 7-, eller 11-leder strømskinne, der gør det muligt at montere LED indsatserne og andet tilbehør efter behov. Alt monteres stort set uden brug af værktøj.

LINIA FLAT LED systemet er anvendeligt ved både nybygninger og renoveringsopgaver. Det sammenhængende fleksible skinnesystem, gør det nemt ved renoveringsopgaver at montere armaturet, uden der skal ændres væsentligt i den eksisterende installation.

LINIA FLAT LED er IP54 og godkendt for omgivelsestemperaturer (TA) fra -25° til +35°.

Det minimalistiske udtryk og de mange forskellige mikroprismatiske lysstyringsmuligheder, gør LINIA FLAT LED særdeles anvendelig i mange sammenhænge. Fra lager/ produktionkøle-fryserum, over butikker til kontorer, skoler og sportshaller. Der findes indsatser der passer til ethvert behov.

Ny LED indsats til eksisterende skinnesystem fra Luminex

Til vores eksisterende LINIA skinnesystem, kan vi nu tilbyde at udskifte den eksisterende lyskilde med en ny og mere effektiv LED indsats – LINIA FLAT RETROFIT, fra vores tyske leverandør RIDI.

De oprindelige lysrørsindsatser kan nemt udskiftes, helt uden strømafbrydelser eller brug af værktøj. Og så passer de 100% til det eksisterende skinnesystem.

Det tager kun ca. 40 sek. at udskifte én indsats - se hvor nemt det er at udskifte til LED herunder.

Fordele ved udskiftning til LINIA FLAT RETROFIT indsatser

  • Markant bedre arbejdslys – kan leveres i 3000 eller 4000 kelvin
  • Lavere energiforbrug – bedre driftøkonomi, også i forhold til LED rør
  • Lysteknisk mere effektivt
  • Kan leveres med dæmpning
  • Udskiftning uden strømafbrydelse og indgreb i armaturet – CE mærkning bevares
  • Kan udskiftes uden brug af værktøj
  • 5 års garanti
  • 100.000 drift-timer ved TA 25 grader
  • Tysk produceret og ENEC godkendt

Tilføj din overskrift her

Vi kan tilbyde at komme forbi og give en vurdering / tilbud på den mest optimale lystekniske og driftøkonomiske løsning. Vælger I at udskifte til nye LINIA FLAT RETROFIT indsatser, kan vi mod ekstra tillæg demontere og bortskaffe de gamle lysrør og montere de nye indsatser.

Ved udskiftning til LINIA FLAT RETROFIT forøges lysstyrken og energiforbruget mindskes med op til 50%. De nye indsatser kan leveres som bredde- eller dybdestrålende og med forskellige lumen og watt, alt efter behov.

I samarbejde med Leasing Fyn kan vi fremsende et finansieringstilbud og ønsker I hjælp til ansøgning om energitilskud, kan vi også tilbyde det.

Se LINIA FLAT i praksis hos bl.a. Hørkram Århus og Havnecenter Århus.

Kontakt os på telefon 76 26 67 00 for rådgivning og fremsendelse af tilbud.

Andre indlæg

Nyheder fra Cariboni

Poli, Caribonis nye mastarmatur, er designet til brug i bymidten, langs indfaldsveje og ved stier. Den elegante lampe understreges i de mørke timer af lyset der giver et behageligt lys. …

Læs artiklen →

Armaturer i høj kvalitet

Siden introduktionen af LED’er er markedet for belysningsarmaturer blot blevet mere komplekst. Men hvordan skiller man fårene fra bukkene og hvordan genkender man kvalitetsprodukter. Herunder er et udpluk af de …

Læs artiklen →

Green Building Council

Der er en generel stigende efterspørgsel på skabelsen af et sundere og grønnere samfund.

Læs artiklen →

Samlet belysningsløsning til Hørkram i Sorø

Hørkram Foodservice, den landsdækkende totalleverandør og cateringgrossist til foodservicemarkedet, har brugt Luminex som belysningspartner i Hørkrams store Sorø-afdeling. ”Luminex har de bedste produkter og den bedste pris,” sådan lyder det …

Læs artiklen →

Nyhedsbrev

Lys er ikke bare lys. Den optimale løsning tager både hensyn til økonomi, miljø, design og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem.
I vores nyhedsbrev vil du modtag nyheder om seneste projekter, både nybyggeri og renoveringer hvor der er taget højde for medarbejdertrivsel og økonomien.
Når vi tilføjer et nyt produkt i vores sortiment samt info om hverdagen i huset LUMINEX, det vil vi også rigtig gerne dele med dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Du kan til hver en tid framelde dig igen.