RIDI

Lys er liv.
Hos RIDI gør de alt for at lyset er individuelt, sikkert og bæredygtigt. Med maksimal fleksibilitet, en pålidelig service og smarte belysningsløsninger, der er lige så inspirerende som de er kreative, opnår de dette.

Med et bredt og dybt produktkatalog fra tekniske armaturer og funktionelle kontinuerlige belysningssystemer til design og stemningslamper kan de levere til ethvert belysningsprojekt.

RIDI handler om fremragende funktionalitet, innovativ teknologi og maksimal effektivitet.

Materialer af høj kvalitet, streng kvalitetskontrol og godt håndværk bidrager alt sammen til at sikre, at hvert armatur, der forlader deres fabrik, er kvalificeret til at få stemplet; “Quality made by RIDI”.

Et flagskibseksempel er armaturserien, LINIA kontinuerligt skinnesystem der overvejende monteres i store rum/lokaler som f.eks. på lager og værksteder. LINIA er i et funktionelt design med vægt på høj effektivitet og holdbarhed og er et armatur der er meget anvendeligt i mange projekter.

LED lavet af RIDI
LED-teknologi krævede en hurtig reaktion på markedet. Derfor tog de beslutningen i 2012 om at lancere sin egen interne LED-lampeproduktion. Et virkelig revolutionerende træk var, udviklingen af ​​RIDI-TUBE, en lampe med et innovativt lampesokkelsystem, der erstatter konventionelle T16- og T26-lamper. Dette betyder at, lyskilden kan udskiftes på deres klassiske  armaturmodeller med T-rør til de effektive LED-indsatser.

Hvis du vil se flere produkter fra RIDI,
kan du se eller downloade deres katalog lige her.

Produkt oversigt: RIDI

Herunder kan du se alle vores produkter fra RIDI.

Galleri

Nyhedsbrev

Lys er ikke bare lys. Den optimale løsning tager både hensyn til økonomi, miljø, design og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem.
I vores nyhedsbrev vil du modtag nyheder om seneste projekter, både nybyggeri og renoveringer hvor der er taget højde for medarbejdertrivsel og økonomien.
Når vi tilføjer et nyt produkt i vores sortiment samt info om hverdagen i huset LUMINEX, det vil vi også rigtig gerne dele med dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Du kan til hver en tid framelde dig igen.