Når belysning er andet end flotte lamper

Det er værdiskabende for byggeprojektet at inddrage en faguddannet belysningsekspert i projekterings- og sparringsfasen. Foruden de tekniske kompetencer, tilføjer rådgivningen fra en ekspert med mange byggeprojekter bag sig uvurderligt input til energibesparende og holdbare løsninger.

Et moderne belysningsfirma har fingeren på pulsen, hvad angår de nyeste, mest bæredygtige og holdbare produkter, gerne fra europæiske producenter og tænker i innovative belysningsmuligheder. Hvordan sikrer man sig den bedste partner i branchen?

Før du vælger lys og nyt belysningsfirma som partner

  • Vælg et belysningsfirma med dokumenteret erfaring i at gennemføre tungere belysningsprojekteringer, og gør det allerede fra projekteringsfasen.
  • Kombinationen af fagteknisk kompetence, æstetisk indsigt og praktisk håndværksmæssig viden er nøglen til et succesrigt belysningsprojekt.
  • En professionel belysningsrådgiver er ikke blot et firma, der leverer lamper, men som med erfaring gennem store belysningsprojekter kan bringe solid indsigt til bordet ved projekterings- eller byggemøder.
  • Undersøg på forhånd hvilke referencer og store projekter, det pågældende belysningsfirma har været involveret i. Har belysningsfirmaet fx erfaring med at samarbejde med arkitekter omkring prestigebyggerier?
  • Vurder hvilket belysningsudtryk der ønskes i det pågældende byggeri og vælg belysningspartner ud fra dette. En kompetent belysningsekspert vil altid finde den optimale belysningsløsning, uanset hvilke typer lys, der skal indgå i projektet.
  • Vælg belysningspartner ud fra historik.
  • Hvor længe har en aktør været i markedet?
  • Har salgs- og kontaktpersoner en belysningsfaglig baggrund?
  • Hvilken produktportefølje præsenterer firmaet?
  • Hvordan er service og reklamationspolitikken?

Når ideer og anbefalinger bygger på erfaring med omfattende byggeprojekter samt gennemprøvede og brugervenlige produkter, kan kunden føle sig tryg. Kunstlys, der bedst kompletterer dagslys, er en brugervenlig og holdbar løsning.

Finder du en partner i branchen, der har den rette faglighed, teknisk viden om installationer og kompetencerne om lystyper, er du sikret en helhedsløsning, hvor design, funktionalitet, økonomi går hånd i hånd.

Ønsker du erfaren rådgivning, en partner med fagteknisk baggrund og lang erfaring med store belysningsprojekter i byggeriet, så kontakt os.

Andre indlæg

Design, kreativitet og funktionalitet

Smukke lamper giver ikke altid den korrekte belysning.  Hos Luminex har vi fokus på både den dekorative og funktionelle del i dit projekt og vi sørger for at overholde samtlige …

Læs artiklen →

Producentansvar og cirkulærøkonomi

Hos rådgivere, ingeniører og arkitekter er der stigende fokus på at leverandører af LED-armaturer lever op til reglerne i WEEE-direktivet, og man bør som bygherre eller installatør være bevidste om …

Læs artiklen →

Montering af LED Paneler i Troldtekt loft

Der er mange typer af lofter hvor LED paneler passer til. Et der er meget brugt for tiden, er Troldtekt loft der er lavet af træbetonplader, der sikrer god akustik …

Læs artiklen →

LED Panel til systemlofter

Når man ser på byggeriet i Danmark, så kan man ikke komme uden om systemlofter. Tendensen går mere og mere væk fra synlig t-profil lofter til delvis synlig t-profil lofter …

Læs artiklen →

Kom nemt i kontakt med Luminex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 76 26 67 00

Nyhedsbrev

Lys er ikke bare lys.
Den optimale løsning tager både hensyn til økonomi, miljø, design og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Du kan til hver en tid framelde dig igen.

* skal udfyldes

Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, accepterer jeg at Luminex.dk indsamler mine persondata igennem denne formular.

Forespørgsel af produkt

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op af en af vores rådgiver inden længe.

Bliv ringet op

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op af en af vores rådgiver inden længe.