Montering af LED Paneler i Troldtekt loft

Der er mange typer af lofter hvor LED paneler passer til. Et der er meget brugt for tiden, er Troldtekt loft der er lavet af træbetonplader, der sikrer god akustik i et rum.
Til projekter hvor der benyttes Troldtekt lofter, og man ønsker at installere et af vores LED paneler kan vi levere en monteringsløsning med magneter.

Dette kan lade sig gøre da bagsiden af vores LED paneler er i stål. Dette giver en hurtig og nem montering, der giver let adgang til loftet. Vores LED paneler kan leveres i forskellige størrelser og med forskellige specifikationer.

Fordelen ved denne løsning er, man få et indbygget armatur uden synlig kant, der bliver en naturlig del af loftet. Derved opnår man et udtryk der er minimalistisk og enkelt.

Sådan fungerer det:

Om hver af de 4 skruer, med fladt forsænket hoved placeres en magnet omkring skruen.
Magneten må ikke limes, svejses eller på anden måde fastmonteres på selve skruen.
Magneten skal ”svæve” på skruehovedet, for at sikre at magneten altid klikker sig fast på armaturbagsiden.

De 4 skruer, med magnet skal sidde i samme højde for at få en ens kant ind mod Troldtekt loftet.
De 4 skruer skrues, med magneten monteret op i loft eller andet materiale. Skruerne med magnet skal sidde parallelt med hjørnerne af Led panelet. 

Af sikkerhedsmæssige grunde, anbefales det at der mellem loft og armatur også monteres en sikkerhedsstrop. Dette er muligt at gøre på bagsiden af hvert hjørne af armaturet.

Står du og skal renovere eller bygge nyt, kan vi hjælpe med at finde den rette belysning.
Om det skal være LED paneler der bliver monteret i loftet med magneter eller noget helt andet, finder vi ud af sammen.

Kontakt os på 76 26 67 00 eller udfyld kontakt formularen herunder, så giver vi dig et kald.

Andre indlæg

Luminex fusionerer med LED-tek

Fra den 1. januar 2022 kan du få dækket alle dine belysningsbehov hos én og samme leverandør. Ved årsskiftet slår Luminex A/S og LED-TEK A/S sig nemlig sammen og bliver …

Læs artiklen →

LED Panel til systemlofter

Når man ser på byggeriet i Danmark, så kan man ikke komme uden om systemlofter. Tendensen går mere og mere væk fra synlig t-profil lofter til delvis synlig t-profil lofter …

Læs artiklen →

Nyheder fra Cariboni

Poli, Caribonis nye mastarmatur, er designet til brug i bymidten, langs indfaldsveje og ved stier. Den elegante lampe understreges i de mørke timer af lyset der giver et behageligt lys. …

Læs artiklen →
Nærbillede af lenser - Luminex

Armaturer i høj kvalitet

Siden introduktionen af LED’er er markedet for belysningsarmaturer blot blevet mere komplekst. Men hvordan skiller man fårene fra bukkene og hvordan genkender man kvalitetsprodukter. Herunder er et udpluk af de …

Læs artiklen →

Nyhedsbrev

Lys er ikke bare lys. Den optimale løsning tager både hensyn til økonomi, miljø, design og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem.
I vores nyhedsbrev vil du modtag nyheder om seneste projekter, både nybyggeri og renoveringer hvor der er taget højde for medarbejdertrivsel og økonomien.
Når vi tilføjer et nyt produkt i vores sortiment samt info om hverdagen i huset LUMINEX, det vil vi også rigtig gerne dele med dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Du kan til hver en tid framelde dig igen.