Luminex fusionerer med LED-tek

Fra den 1. januar 2022 kan du få dækket alle dine belysningsbehov hos én og samme leverandør.

Ved årsskiftet slår Luminex A/S og LED-TEK A/S sig nemlig sammen og bliver til ét samlet, professionelt lyshus under navnet Luminex A/S.

Med fusionen samles LED-teks store, standardiserede produktprogram og Luminex’ rådgivningsekspertise og arkitektoniske lysdesign under ét tag.

Så behøver du kun forholde dig til én leverandør, uanset om du har brug for rådgivning om større installationsprojekter og æstetiske lysdesignløsninger eller mangler prisfornuftige lamper og armaturer til løbende opgaver og service.

Hvad betyder fusionen for dig som kunde?

 

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi har glædet os meget til at dele den her nyhed med dig.

Men vi ved også, at du sikkert har mange spørgsmål om, hvad fusionen kommer til at betyde for dig som kunde. Dem vil vi forsøge at besvare nedenfor.

Og skulle du sidde med et spørgsmål, vi ikke har tænkt på, så tag fat i os – ganske som du plejer, (+45) 76 26 67 00, udfyld kontaktformularen nederst på siden eller find en medarbejder herunder.

Med venlig hilsen

Lars Andersson, direktør

Vi vil gerne give dig et professionelt lyshus, som kan fungere som din faglige sparringspartner på æstetiske lysdesignløsninger og samtidig være en stabil leverandør af prisfornuftige lagervarer i god kvalitet.

Fusionen giver også lavere driftsomkostninger og nogle logistiske fordele for os som virksomhed og dig som kunde.

 Fusionen træder officielt i kraft 1. januar 2022, men Luminex’ medarbejdere er allerede rykket ind hos LED-TEK i Løsning lidt uden for Horsens.

Ved fusionen beholder vi navnet Luminex A/S, og fortsætter med samme CVR-nr. 37646458.

Du vil altså også fremover få fakturaer fra Luminex A/S, og CVR-nummeret vil være det samme som hidtil.

Du kan kontakte os, fuldstændig som du plejer.

Alle medarbejdere følger med over i det nye selskab, så du vil kunne få fat i de folk, du er vant til at snakke med, og vores telefonnumre, mailadresser og hjemmesideadressen er indtil videre de samme, som de altid har været.

Du kan fortsat få faglig rådgivning om større installationsprojekter og lysdesignopgaver fra Luminex’ erfarne rådgivere.

Samtidig får du nem adgang til gode, prisfornuftige standardlamper og -armaturer fra LED-TEKs store lager, der bliver udvidet med den designbelysning, du kender fra vores sortiment.

Du kan som altid bruge os som din faglige samarbejdspartner til spændende belysningsløsninger af høj, æstetisk kvalitet.

Vores medarbejdere tager deres erfaring og faglige stolthed med over i det nye selskab, og du vil fortsat blive mødt med ærlighed og et oprigtigt ønske om at finde den helt rigtige løsning til dit projekt. Det serviceniveau vil fortsætte efter fusionen.

Men du vil også få adgang til helt nye demo-faciliteter, som vi er ved at etablere sammen med LED-TEK her i Løsning.

Her vil du kunne se installationer af standardløsninger i virkeligheden og lade dig inspirere af spændende lysdesignløsninger fra Luminex’ sortiment.

LED-tek A/S blev grundlagt i 2009 og har lige siden været en stabil leverandør til professionelle elinstallatører.

Virksomheden var blandt de første belysningsleverandører, der specialiserede sig i LED-løsninger til det professionelle belysningsmarked, og har opbygget et stort lager af standardløsninger, der sikrer fleksibel og rettidig levering til kunderne.

Læs mere om LED-TEK på www.led-tek.dk

Andre indlæg

Montering af LED Paneler i Troldtekt loft

Der er mange typer af lofter hvor LED paneler passer til. Et der er meget brugt for tiden, er Troldtekt loft der er lavet af træbetonplader, der sikrer god akustik …

Læs artiklen →

LED Panel til systemlofter

Når man ser på byggeriet i Danmark, så kan man ikke komme uden om systemlofter. Tendensen går mere og mere væk fra synlig t-profil lofter til delvis synlig t-profil lofter …

Læs artiklen →

Nyheder fra Cariboni

Poli, Caribonis nye mastarmatur, er designet til brug i bymidten, langs indfaldsveje og ved stier. Den elegante lampe understreges i de mørke timer af lyset der giver et behageligt lys. …

Læs artiklen →
Nærbillede af lenser - Luminex

Armaturer i høj kvalitet

Siden introduktionen af LED’er er markedet for belysningsarmaturer blot blevet mere komplekst. Men hvordan skiller man fårene fra bukkene og hvordan genkender man kvalitetsprodukter. Herunder er et udpluk af de …

Læs artiklen →

Nyhedsbrev

Lys er ikke bare lys. Den optimale løsning tager både hensyn til økonomi, miljø, design og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem.
I vores nyhedsbrev vil du modtag nyheder om seneste projekter, både nybyggeri og renoveringer hvor der er taget højde for medarbejdertrivsel og økonomien.
Når vi tilføjer et nyt produkt i vores sortiment samt info om hverdagen i huset LUMINEX, det vil vi også rigtig gerne dele med dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Du kan til hver en tid framelde dig igen.