Illuxtron

Innovation

Hos Illuxtron International arbejder de på at udvikle innovative armaturer og mange års erfaring med produktudvikling har resulteret i en række high-end armaturer, med fokus på de tekniske komponenter, der giver et behageligt lys og som er stilrene i deres design. Helt uden at skade miljøet.

Kundetilfredshed og fleksibilitet er Illuxtrons højeste prioritet. Da de har deres egen produktion, har de mulighed for at tilpasse og justere deres tilbud efter behov. Dette resulterer i en ligetil måde at drive forretning på, hvorfor du kan stole på vores service, integritet, professionalisme og viden.

Produktion
Illuxtron bruger kun materialer af høj kvalitet og laver omfattende tests af deres produkter. Deres produktion finder sted i Holland, Derfor kan processen overvåges nøje fra start til slut, hvilket betyder, at de kan garantere et højt niveau af kvalitet. Derfor tilbyder de 7-års garanti på alle deres produkter. ’’ Vi kan tilbyde vores kunder produkter, der opfylder eller endda overgår deres forventninger.’’

Optimere effektiviteten

’’Vi designer ikke vores produkter til at opfylde standarden; vi designer vores produkter til at overgå standarden’’. Illuxtrons ingeniører designer armaturer til at give et ensartet lys og farve i mange år. En af fordelene ved LED er dens lange levetid, fordi LED’er ikke har bevægelige dele, der kan gå i stykker. Når lyseffekten fra en LED er faldet til 70%, er det på tide at udskifte armaturet. En typisk levetid på L70 er 50.000 timer, afhængigt af den indvendige temperatur på selve dioden. Ved høje temperaturer degenererer den blå chip og fosforlaget, og LED’en mister til sidst lys. Alle Illuxtrons produkter er designet med et kølelegeme til at afkøle LED’erne så meget som muligt.

Illuxtron bestræber sig på løbende at forbedre effektiviteten og levetiden af deres produkter, for at give et meningsfuldt bidrag til et bedre miljø.

Produkt oversigt: ILLUXTRON

Herunder kan du se alle vores produkter fra Illuxtron.

Galleri

Nyhedsbrev

Lys er ikke bare lys. Den optimale løsning tager både hensyn til økonomi, miljø, design og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem.
I vores nyhedsbrev vil du modtag nyheder om seneste projekter, både nybyggeri og renoveringer hvor der er taget højde for medarbejdertrivsel og økonomien.
Når vi tilføjer et nyt produkt i vores sortiment samt info om hverdagen i huset LUMINEX, det vil vi også rigtig gerne dele med dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Du kan til hver en tid framelde dig igen.