Kontorbelysning

For den optimale belysning på kontoret er der flere aspekter der skal tages hensyn til b.la.  størrelsen/højden på rummet, mængde af vinduer og mængden af naturligt dagslys der strømmer ind ad vinduerne.
For at opnå et godt samspil mellem dagslys og kunstlys kan man gøre brug af armaturer med lyskilder og lysstyring, som justerer lysmængde og lysets farve i forhold til tidspunktet på dagen.

Ved at tilpasse kunstlyset til dagslyset, opnår man den bedste belysning hele tiden, om det er overskyet eller solen skinner fra en skyfri himmel.

Vi arbejder med tre overordnede typer af indendørs belysning til supplering af daglyset.

Grundbelysning:
Den højtsiddende grundbelysning er den belysning, der tegnes først ind i byggeriet. Det sker desværre alt for ofte, at lofterne ikke er dimensioneret til de belysningsarmaturer, som senere skal monteres. 

Fokuslys:
Fokusbelysning er lys til forskellige brugs- eller arbejdssituationer. Fx pendler over mødebordet, der skaber fællesfokus, så arbejdssituationen intensiveres og iscenesættes.

Det æstetiske og kreative lys:
Fordeling af lys, ikke mindst på væggene, fører over i den tredje type lys, det æstetiske og stemningssættende lys. Når vægge lyses op, giver det en ekstra rumlig effekt.

Nyhedsbrev

Lys er ikke bare lys. Den optimale løsning tager både hensyn til økonomi, miljø, design og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem.
I vores nyhedsbrev vil du modtag nyheder om seneste projekter, både nybyggeri og renoveringer hvor der er taget højde for medarbejdertrivsel og økonomien.
Når vi tilføjer et nyt produkt i vores sortiment samt info om hverdagen i huset LUMINEX, det vil vi også rigtig gerne dele med dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Du kan til hver en tid framelde dig igen.