Fagområder

RIDI LINIA Skinnesystem

RIDI Linia skinnesystem LUMINEX har solgt det velkendte LINIA skinnesystem på det danske belysningsmarked i mange år og det er fortsat et meget attraktivt produkt. LINIA FLAT …

Se mere →

Skinnesystemer

Skinnesystemer Armaturer til skinnesystemer Armaturer, der kan monteres i skinnesystemer, er være en fremragende måde at opgradere belysningen i et rum på. Skinnesystemer gør det …

Se mere →
Matric 38 mm G1, Nedhængt

Belysning til kontoret

For at opnå et godt samspil mellem dagslys og kunstlys kan man gøre brug af armaturer med lyskilder og lysstyring, som justerer lysmængde og lysets farve i forhold til tidspunktet på dagen.

Se mere →
Hammershøj-Tegl,-Randers---Luminex-(11)

Belysning til showroom

Den rigtige belysning til dit showroom, afhænger af dit produkt. Et stort showroom med biler skal være fuldt oplyst, hvor et galleri skal have spotbelysning der fremhæver kunsten.

Se mere →
Koldning-spildevand---Luminex-(11)

Belysning til mødelokalet

Et mødelokal har ofte mange anvendelsesmuligheder, det sætter krav til belysningen der skal kunne indstilles så det passer til mødet. Disse muligheder har du med lamper fra Luminex.

Se mere →
Sdr. Omme Statsfængsel Luminex (2)

Belysning til administrationen

Belysningen i administrationen skal være veloplyst uden at blænde medarbejderne og kunder. For at give ekstra belysning over skriveborde kan monteres fokusbelysning.

Se mere →
Hotel Alski, Sønderborg (8) - Luminex

Belysning i lounge

Lounge områder er her hvor du møder dine kunder. Det er vigtigt at belysningen her byder kunderne velkommen og at de føler sig tilpas.

Se mere →
BBDO, Herning - Luminex (2)

Belysning i foyer

I en foyer kan monteres lamper der fremhæver arkitekturen eller en lampe der fremhæves pga. rummets form. Skab en effekt med arkitektoniske lamper.

Se mere →
Ejner Hessel, Tilst - Luminex (1)

Belysning til bilhuset

Importører har ofte krav til hvordan belysningen skal være på præcis deres biler. Luminex bruger kun leverandører der kan levere det bedste på markedet.

Se mere →
Havnecenter, Aarhus - Luminex

Belysning til gange

Ved at montere belysning langs en lang gang giver effekten på vægge og gulve, øjet noget at kigge og fokuser på. Den rette belysning kan gøre selv den længste gang spændende.

Se mere →
Nomeco, Køge 5 - Luminex

Belysning til industri

Vores løsninger i belysning til industri egner sig særligt godt til montering i produktionshaller og lagerhaller.

Se mere →
Hørkram,-Århus---Luminex-(9)

Belysning til lager

Der stilles store krav til lagerbelysning. Om det er en produktionshal med meget støv eller et slagteri hvor lamperne skal kunne spules er kravene forskellige og høje.

Se mere →
vejbelysning og parkbelysning med lavt energiforbrug

Belysning til pladser

Produkter til pladser Pladsbelysning LED Pladsbelysning af høj kvalitet Luminex tilbyder alt i professionel LED belysning til lokalforeninger, kommuner og virksomheder, hvorfor vi også har …

Se mere →
Ejner Hessel Tilst (24)

Belysning til facade

Produkter til facade Facadebelysning Professionelle løsninger i facadebelysning. Som en del af det brede sortiment hos Luminex kan du finde en række LED løsninger til …

Se mere →

Belysning til sport

.

Se mere →
Hørkram,-Århus---Luminex-(10)

Belysning til vej og park

.

Se mere →
Matric 38mm G1/P1 aflangt pendel nedhængt fra loft i kantinen - Luminex

Belysning til kantine og frokoststue

.

Se mere →
Thybo-Biler,-Holstebro---Luminex-(4)

Belysning til værkstedet

På et værksted skal der være en god grundbelysning så der ikke er mørke kroge. Vi har et stort udvalg af lamper der er særdeles anvendelige og som også kan bruges i graven.

Se mere →
Ejner-Hessel,-Tilst---Luminex-(3)

Belysning til parkeringsområder

Luminex udbyder en serie af LED parkeringsarmaturer fra markedets førende producenter med fokus på kvalitet i både udførelse, funktioner og energieffektivitet

Se mere →
palais-de-justice-de-strasbourg-r-1

Belysning til kulturen

Fremhæv arkitekturen i et storslået rum med lamper der understreger detaljer. Vi har et bredt program, med belysning der passer til arkitektoniske byggerier.

Se mere →
Hotel Alski, Sønderborg - Luminex(1)

Belysning til hotel

Belysning til hotel dækker over mange områder. Facade, foyer, lounge, værelser, spa, køkken, restaurant osv. Vi hjælper dig med at finde den rigtige belysning og løsning.

Se mere →
VUC-Tønder---Luminex-(7)

Belysning til undervisningen

Lyset, primært i undervisningslokaler men også tilstødende lokaler har stor indflydelse på alles trivsel og ikke mindst voksne og børnenes læring.

Se mere →
Koldning-spildevand---Luminex-(7)

Belysning til toilet/omklædning

Toiletter og omklædningsrum skal være veloplyste, for at sikre rengøring og tryghed. Over spejle og håndvaske kan monteres lamper for et mere fokuseret lys.

Se mere →
Elgiganten Fields, KBH - Luminex (1)

Belysning til butikker og detail

Det er vigtigt for arbejdsmiljøet med den rette belysning i butik. Det skal både give en god, behagelig atmosfære for medarbejdere og besøgende kunder og samtidig være med til at øge effektiviteten og koncentrationen på arbejdspladsen.

Se mere →
Lynggård Fjerkræfarm, Lemvig 03 - Luminex

Belysning til landbruget

.

Se mere →

Kom nemt i kontakt med Luminex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 76 26 67 00

Nyhedsbrev

Lys er ikke bare lys.
Den optimale løsning tager både hensyn til økonomi, miljø, design og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Du kan til hver en tid framelde dig igen.

* skal udfyldes

Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, accepterer jeg at Luminex.dk indsamler mine persondata igennem denne formular.

Forespørgsel af produkt

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op af en af vores rådgiver inden længe.

Bliv ringet op

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op af en af vores rådgiver inden længe.