Cariboni

INNOVATION

Italienske Cariboni tror på at det er muligt at udvikle bæredygtige produkter, hvor der er fokus på forskning og udvikling. Det kan man se i virksomhedens mål, der lyder; At være eksperter og innovationsskabende inden for lys, design og teknologi.

Belysningsindustrien spiller en stor rolle i det moderne samfund, derfor skal lysarmaturet være resultatet af en ansvarlig og bæredygtig forskning, udvikling og produktion, der tager hensyn til forbrugeren og miljøets behov.

Cariboni har stort fokus på miljøet i deres udvikling af belysningsarmaturer, derfor producere de alle deres produkter i Italien.

 

På den måde kan de styre processen fra idé til færdigt produkt. De har særligt fokus på.

  • I udviklingen af deres produkter er der fokus på at minimere strømforbruget samtidig med at armaturet giver den mest optimale belysning uden lysforurening.
  • Optimering og organisering af produktionsprocesser med fokus på at begrænse spild.
  • At investere i deres medarbejdere, ift. uddannelse og vidensdeling.

Respekten for miljøet kræver en kulturel ændring i tankegangen for producenter. Cariboni gør deres del for, at sikre deres proces fra ide til udvikling er bæredygtigt. Både i forhold til naturen og mennesker.

Produkt oversigt: CARIBONI

Herunder kan du se alle vores produkter fra Cariboni.

Galleri

Nyhedsbrev

Lys er ikke bare lys. Den optimale løsning tager både hensyn til økonomi, miljø, design og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem.
I vores nyhedsbrev vil du modtag nyheder om seneste projekter, både nybyggeri og renoveringer hvor der er taget højde for medarbejdertrivsel og økonomien.
Når vi tilføjer et nyt produkt i vores sortiment samt info om hverdagen i huset LUMINEX, det vil vi også rigtig gerne dele med dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Du kan til hver en tid framelde dig igen.