Green Building Council

Der er en generel stigende efterspørgsel på skabelsen af et sundere og grønnere samfund. Som medlem af Green Building Council, er Luminex A/S med til at værne om og udvikle bæredygtigt byggeri i Danmark.

Vi gå forrest indenfor belysning når det gælder DGNB-certificering, for belysning er ikke blot flotte lamper.
Det er værdiskabende for byggeprojektet at inddrage en faguddannet belysningsekspert i projekterings- og sparringsfasen. Foruden de tekniske kompetencer, tilføjer rådgivningen fra en ekspert med mange byggeprojekter bag sig uvurderligt input til energibesparende og holdbare løsninger nu og i fremtiden.

Bæredygtighed er billigere på længere sigt, da bygningen får færre driftsomkostninger, er bygningen samtidig sund at færdes i, øges produktiviteten tillige. Med en historik der rækker tilbage til 2001, har Luminex mange års erfaring med at lave den korrekte belysning og løser opgaver indenfor industri, kontor, detail, skoler, undervisning og daginstitutioner.

Hvem er DK-GBC?

Green Building Council Denmark (DK-GBC) er en nonprofit-organisation, der arbejder for at fremme bæredygtighed i det byggede miljø. DK-GBC blev stiftet i 2010 af et bredt udsnit af den samlede danske byggebranche omfattende investorer, bygherrer, rådgivere, leverandører, finansielle virksomheder, revisorer og advokatvirksomheder – alle med et ønske om at fremme bæredygtighed i det byggede miljø.
DK-GBC varetager til daglig udvikling, tilpasning og drift af DGNB i Danmark.

Hvad er DGNB

DGNB (Deutsche Gesellschaft für Nach-haltiges Bauen) er både betegnelsen for den internationale bæredygtigheds-certificering og for den tyske nonprofit-organisation, der har udviklet certificeringen. Det i dag muligt at certificere nybyggeri og omfattende renovering af kontor-bygninger, hospitaler, etageejendomme & rækkehuse, undervisnings- og børne-institutioner, eksisterende kontorbygninger og byområder. DGNB.dk står for certificerings-processen i Danmark.

Andre indlæg

Nyheder fra Cariboni

Poli, Caribonis nye mastarmatur, er designet til brug i bymidten, langs indfaldsveje og ved stier. Den elegante lampe understreges i de mørke timer af lyset der giver et behageligt lys. …

Læs artiklen →

Armaturer i høj kvalitet

Siden introduktionen af LED’er er markedet for belysningsarmaturer blot blevet mere komplekst. Men hvordan skiller man fårene fra bukkene og hvordan genkender man kvalitetsprodukter. Herunder er et udpluk af de …

Læs artiklen →

Samlet belysningsløsning til Hørkram i Sorø

Hørkram Foodservice, den landsdækkende totalleverandør og cateringgrossist til foodservicemarkedet, har brugt Luminex som belysningspartner i Hørkrams store Sorø-afdeling. ”Luminex har de bedste produkter og den bedste pris,” sådan lyder det …

Læs artiklen →

Belysningsmæssig helhedsløsning

”Det rigtige gode ved Luminex er, at de har totalpakken. De kommer med loftsplaner, lysberegninger og forslag til belysningsløsninger, som de selv sætter sammen.”  Christian Jensen, eftermarkedschef og projektleder på Ejner Hessels nye …

Læs artiklen →

Nyhedsbrev

Lys er ikke bare lys. Den optimale løsning tager både hensyn til økonomi, miljø, design og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem.
I vores nyhedsbrev vil du modtag nyheder om seneste projekter, både nybyggeri og renoveringer hvor der er taget højde for medarbejdertrivsel og økonomien.
Når vi tilføjer et nyt produkt i vores sortiment samt info om hverdagen i huset LUMINEX, det vil vi også rigtig gerne dele med dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret. Du kan til hver en tid framelde dig igen.