Thybo Biler | Luminex

På værkstedet er der monteret det nyeste indenfor LED skinnesystem: LINIA FLAT, som er utrolig nemt at montere, og som er yderst fleksibelt. Tilpasningsmulighederne er uendelige og lyset tilpasser sig indretningen af værkstedet, så der er lys lige der, hvor der er brug for det.

For at sikre optimale lysforhold i graven er der ligeledes her monteret LINIA FLAT. Armaturet er fordelagtigt smalt og IP54 beskyttet, og er derfor et oplagt valg til denne type udfordring.

Thybo Biler, Holstebro

Innovativ løsning

Luminex har leveret komplet belysningsanlæg til Thybo Biler i Holstebro. 85% af leverancen er med LED.

Udvendig på parkeringspladsen er der monteret KALOS på mast med asymmetrisk lysfordeling. KALOS er et LED armatur, som sikrer et veloplyst område til de parkerede biler.

I det højloftede udstillingslokale er valgt pendler med en bredstålende lysfordeling, for på den måde at sikre, at der ikke er mørke pletter eller områder som ikke er oplyst.

I modtagelsen er der i det synlig t-profil loft valgt LEDGO med cirkulær front, som giver indtryk af ovenlysvinduer. Samme løsning er valgt i øvrige personaleområder såsom kantine og kontorer.