Illuxtron Black

Enkel LED downlight serie fra hollandske Illuxtron i støbt aluminium, lakeret i struktur maling, der giver en eksklusiv overflade. Som standart leveres downlight serien i hvid, grå og sort. Herunder et udvalg af LED downlight serien i sort.

 

CURION 75 BLACK CURION 90 BLACK CURION 185 BLACK FLUXE 75 FLUXE 90
Curion 75 Black.png Curion 90 Black.png Curion 185 LV+PS Black.png FLuxe 75 Black.png Fluxe 90 Black.png
FLUXE 185 FABIO 75 LINEA 185 LINEA DS-F 150  
Fluxe 185 Black.png Fabio 75 Black.png Linea 185 LV+PS Black.png Linea DS-F 150 Black.png  

 

Ref. pic. Black.png

Til et konkret indretningskoncept som dette, vil det sorte armatur give rummet en følelse af helhed. 

 

Meget pålidelig downlight.

Downlights fra Illuxtron er udstyret med højkvalitets LED, som kan tilsluttes direkte til 220-204V. De er nemme at montere, da driver er indbygget og klar til Plug & Play, hvilket betyder at belysningssystemet er betydeligt forbedret. 

 

Udskiftning af eksisterende halogen downlights

Størstedelen af traditionelle halogen downlights, har en front ring på Ø 80 mm og de er installeret i en udskæring Ø 75 mm. HV-IC downlights har en front ring på Ø 90 mm, og installeres i samme Ø 75 mm udskæring. Det gør at HV-IC downlight, er den perfekte erstatning for de eksisterende (GU10) halogen downlights.

 

Ensartet lysfordeling.

Armaturet giver et flot difuserende lys og overfladen sikrer en pæn homogen lysåbning uden synlige lysdioder. Forsiden af armaturet er stænktæt, hvilket gør produktet egnet til montering i badeværelser.

 

Ønsker du mere information, omkring vores downlights fra Illuxtron eller har du brug for hjælp til et projekt? Kontakt os på tlf. 76 26 67 00. Du kan også kigger nærmere på kataloget fra Illuxtron eller gå videre til vores downligt produktoversigt.

 

Tilbage til NYHEDER