Nyt showroom i Horsens

 

Mangler du inspiration til dit næste projekt? Så kom forbi vores nye showroom, hvor du kan opleve det nyeste indenfor belysning. 

 

                 

I de fem sammenhængende rum, fremviser vi forskellige lyssætninger og miljøer. Vi har armaturer til brug på kontoret eller i administrationen og til industrien eller butikken. Vi kan bl.a. illustrere mulighederne ved direkte og indirekte lys, vægarmatur versus downlight og vise effekten af fx 3.000 eller 4.000 Kelvin.

Showroom RUM 4._Lightnet_Ringo_LiquidLine_CaleoMini.jpg  Showroom RUM 1_Lightnet.jpg  Showroom RUM 4._Lightnet_Treepaeks_Caleo.jpg   

 

Kom og få rådgivning omkring og inspiration til, hvilken lyssætning, der passer godt til dit projekt.

Du er også velkommen til at afholde byggemøde eller lignende, sammen med resten af teamet. Så alle kan se, hvordan lyssammensætningen fungerer i praksis inden den endelige beslutning træffes.
 

Foyer_Ringo_Lightnet_Kalos.jpg  Showroom RUM 5_LINIA.jpg  Kantine_Blade.jpg

 

I vores showroom fremviser vi flere produkter fra Lightnet, et udvalg af vores udendørsarmatur, vores populære LINIA skinnesystem i flere varianter og ikke mindst Blade, et nyt produkt, der kombinerer lys og lydisolering i én helhed.

Vi glæder os til at fremvise vores nye showroom for dig. 

Kontakt os på 76 26 67 00, så finder vi et tidspunkt, hvor det passer dig at komme forbi.